Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na pohybel skurwysynom....
Cywilizacja zmierza ku rozwojowi inteligencji, prace fizyczne powoli przejmują maszyny i roboty
A u Nas, żydzi i kler propagują bycie cipą w rurkach, albo korpo - szczurem... nie bez przyczyny... nie chce mi się rozpisywać bo mam dość grubego kaca... Gdzie Młode Wilki, Psy (lektura obowiązkowa!) , i jeszcze kilka innych... Dobrze, że jest jeszcze Sadol i nie, nie liżę dupy, ale takie są fakty... moje małe gimbusiątka...
Na pohybel skurwysynom....
i tak i nie. IMO każdy facet powinien wyglądać jak facet i powinien umieć obronić siebie i swoich bliskich. Sam dymam na siłownię i na matę potrzaskać się trochę, ale nie robię tego po to, żeby być przypakowanym idiotą jak zaprezentowane tuczniki na filmiku. Jak się napiję wódki to mi nie odwala i nie szukam zaczepki na mieście a większość ludzi, którzy mnie znają nie widzieli mnie nigdy w sytuacji jak się z kimś szarpałem a nikt nie uważa mnie za cipę, więc można być kulturalnym mężczyzną, który ma poważanie bez bycia łysym debilem, który prowokuje bójki w barach, na meczach itd i to jest ważna informacja bo mam wrażenie, że sporo osób tutaj uważa właśnie, że prawdziwy facet to łysy idiota wiecznie napierdalający się z kimś.
jak Ci nie pasują rurki i korporacje to pompuj mięśnie bo się przydadzą do łopaty ziomek
Cywilizacja zmierza ku rozwojowi inteligencji, prace fizyczne powoli przejmują maszyny i roboty
Gadasz jak mój kolega magister za czasów studiów, a właśnie, roboty szuka, nie wiecie gdzie potrzebują?
i tak i nie. IMO każdy facet powinien wyglądać jak facet i powinien umieć obronić siebie i swoich bliskich. Sam dymam na siłownię i na matę potrzaskać się trochę, ale nie robię tego po to, żeby być przypakowanym idiotą jak zaprezentowane tuczniki na filmiku. Jak się napiję wódki to mi nie odwala i nie szukam zaczepki na mieście a większość ludzi, którzy mnie znają nie widzieli mnie nigdy w sytuacji jak się z kimś szarpałem a nikt nie uważa mnie za cipę, więc można być kulturalnym mężczyzną, który ma poważanie bez bycia łysym debilem, który prowokuje bójki w barach, na meczach itd i to jest ważna informacja bo mam wrażenie, że sporo osób tutaj uważa właśnie, że prawdziwy facet to łysy idiota wiecznie napierdalający się z kimś.
Cały Twój post napisałeś jakbyś się chciał pochwalić, że nie jesteś ową pizdą w rurkach. Kogo to obchodzi, ja też siebie katuje, a nikt prócz mojej dziewczyny o tym nie wie i to jest dla mnie najlepsze. MaszAye pisał o żydowskim propagowaniu bycia pizdą, bo to się im przyda (a nam nie) jak trzeba będzie tu rozlewać krew z islamistami. Do nas będą strzelać, a te pizdy będą rzucać im kwiatki. Nie znasz ludzi na filmiku, a przyklejasz im łatę tuczników-idiotów. Powiedz to któremuś z nich prosto w twarz. Ta, zesrałbyś się. Odleciałeś od tematu. Gościu poprostu mówi, że większość facetów na mieście to pizdy w rurach gestykulujące i gadające jak baby, a Ty wyjeżdżasz z tym, że można być też prawdziwym facetem Sherlocku. Wystarczy być świadomym tego syfu. Do tego uważasz, że wszyscy mają Sebixa za wzór prawdziwego faceta. No brawo kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów