📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie osobowy też prowadziła małpa teraz ta z ciężarówki pozbiera tą co wyleciała z osobowego (może więcej małp było w osobowym) i po opłakują cała sytuację siedząc gdzieś na gałezi w przydrożnym lasku.
Dobrze że drugi kierowca siedzi obok, będzie mógł pomóc w razie czego
_q3ze14 napisał/a:
spalić tą czarną kurwe jebać czarnych
Jeden z niewielu czarnych który uczciwie pracuje a ty się do niego przyspieszasz.
Czarny ma szczęście że wiózł białego świadka. Najwyżej 5 lat
Dajcie czarnemu spokój. Zamiast plądrować sklepy albo okradać ludzi to uczciwie pracuje. Jakaś pizda osobówką mu się wjebała w tryby i zero jego w tym winy.
Ten z bialego na codzien jest kobieta.
Na codzien jezdzi na kiblu, to przy zmianie pasa w prawo dlugosc fiesty mogla ją zmylic i stad zaczepila o ciagnik.
Na codzien jezdzi na kiblu, to przy zmianie pasa w prawo dlugosc fiesty mogla ją zmylic i stad zaczepila o ciagnik.
A mówili ze Penny Wise jest rasy Bialej... a tu prosze takie ździwko... sprawa rozwiązana
OldMann napisał/a:
Dobrze że drugi kierowca siedzi obok, będzie mógł pomóc w razie czego
Liczymy na Was, musicie wylądować. Prawie jak pilot automatyczny z "Czy leci z nami pilot?".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów