📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak zwykle winny ruski
Dlatego moje poranne bułeczki były zimne i czerstwe ... świeże nie dojechały ...
winni oboje, bo sa chujozami tirowcami
ANALizator napisał/a:
winni oboje, bo sa chujozami tirowcami
jako zawodowy chujoz tirowiec orzekam winę tego co wyjeżdżał. w lewo spojrzeć nie łaska
Nie ma co wnikać - winny jest skręcający w lewo z podporządkowanej.
DoubleBorger napisał/a:
jako zawodowy chujoz tirowiec orzekam winę tego co wyjeżdżał. w lewo spojrzeć nie łaska
bo WY Tirówki zawsze patrzycie ? codziennie jeżdżę z pz do Zg . Nie ma dnia by Srający w Siatkę nie od jebali czegoś na drodze ;]
twojamatkajestgruba napisał/a:
Nie ma co wnikać - winny jest skręcający w lewo z podporządkowanej.
A jest winny.
Ale tirowiec z drewnem pewnie z 1km widział że tamten będzie chciał wjechać.
I se pomyślał: "A co bedem zwalniał , tacho żem włoczym jak jebnie jego wina hehe."
We Wrocławiu częściej można spotkać ludzi co potrafią minimalnie zwolnić/nie przyspieszać jak jest luka, żeby ktoś sobie skręcił lub włączył się do ruchu -.-
A je Sebixowe O KUUURWAAA wolna luka to cisnę gaz do dechy i chuj czy piesi wejdą czy jtoś wjedzie przede mnie , niech się dzieje wola niebios !
mazga50 napisał/a:
@Halman
A biały trójkąt na asfalcie oznacza zapewne WC?
p 15 a co? a jak napisze że jestem reptilianinem to też kupisz?
Winni są jebani drogowcy, czy nie można przy takiej drodze i takim natężeniu postawić jebanych świateł
Pralpunkt napisał/a:
Winni są jebani drogowcy, czy nie można przy takiej drodze i takim natężeniu postawić jebanych świateł
nosz kurwa, widzisz 5 samochodów na krzyż i od razu zakładasz, że to jakieś jebane centrum komunikacji, najlepiej na każdej drodze jebnąć dla zasady co kilometr sygnalizację... wówczas będzie ultra bezpiecznie i na pieszo też będzie szybciej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów