18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
bania88 2022-06-22, 12:10
Śmieszne jak lewactwo robi fikołki, bo in poprawność polityczna nie pozwala powiedzieć, kto roznosi małpią ospę.
Gdzieś nawet powiedzieli, żeby nosić maseczkę, co by nie złapać tej ospy

TheAndyboy888 napisał/a:

Ja jebe, ale specjalista od biologii. AIDS to nie zaraza, a choroba wywołana właśnie poprzez zakażenie się wirusem HIV. Wcale nie trzeba kurwa być pedałem i ruchać murzyna z Afryki. Powiedz to mojemu znajomemu, którego po wypadku samochodowym zgarnęli lata temu do szpitala i zafundowali przy transfuzji krwii wirus HIV. Nic mnie kurwa nie dziwi, że czytam takie gówniane posty na necie od rodaków, skoro rząd stawia na kościół i sukienkowych zamiast na edukację

Powiedział kurwa, co wiedział. A HIV w tej krwi to się skąd kurwa wziął? Napuścili trochę HIVa do paczki? Nie! Od osoby zakażonej! A osoba zakażona, to skąd miała? Od innej zakażonej. A jak tak pójdziesz dalej, to na końcu będzie pedał co dymał co popadnie.
Zgłoś
twentyfree 2022-06-22, 12:54
przecież to jest tak piękne i doskonałe, że musiałem 5 razy zobaczyć, żeby uwierzyć, że nie śnię
Zgłoś
TheAndyboy888 2022-06-22, 18:17 1
bania88 napisał/a:

Śmieszne jak lewactwo robi fikołki, bo in poprawność polityczna nie pozwala powiedzieć, kto roznosi małpią ospę.
Gdzieś nawet powiedzieli, żeby nosić maseczkę, co by nie złapać tej ospy
Powiedział kurwa, co wiedział. A HIV w tej krwi to się skąd kurwa wziął? Napuścili trochę HIVa do paczki? Nie! Od osoby zakażonej! A osoba zakażona, to skąd miała? Od innej zakażonej. A jak tak pójdziesz dalej, to na końcu będzie pedał co dymał co popadnie.

Wiem kurwa imbecylu, że ktoś gdzieś tam wcześniej był zakażony i podał dalej. Jakbyś miał iść dalej tym tokiem myślenia, to skończyłbyś w jakimś laboratorium USA, bo sam HIV z dupy się nie wziął.
Wkurwia mnie tylko to, że takiego niewinnego typa, któremu ktoś zjebał całowicie życie, się szufladkuje i nazywa pedałem.
Swoją drogą, każdy z nas mógł mieć kiedyś pecha gdzie podczas ruchania jakiejś jednorazowej panienki, która miała by tego syfa w tajemnicy, jebła by guma i masz game over. Nie oznacza to, że jesteś od razu pedał
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów