Powiedziała, co wiedziała... Każdy kretyn wie, że zarazę typu HiV, AIDS, czy nowe wynalazki, jak małpią ospę do Europy, czy Ameryki sprowadzają zawsze gejowskie czarnuchy z Afryki kopulujące z małpami i ze sobą nawzajem...
No teraz to przesadziłeś.
HIV i małpia ospa dwa różne rodzaje chorób przenoszone przez dwa różne gatunki podludzi.
No teraz to przesadziłeś.
HIV i małpia ospa dwa różne rodzaje chorób przenoszone przez dwa różne gatunki podludzi.
Co ty pierdolisz?!
Co ty pierdolisz?!
To samo co każdy zdrowy, normalny przedstawiciel płci męskiej.
Powiedziała, co wiedziała... Każdy kretyn wie, że zarazę typu HiV, AIDS, czy nowe wynalazki, jak małpią ospę do Europy, czy Ameryki sprowadzają zawsze gejowskie czarnuchy z Afryki kopulujące z małpami i ze sobą nawzajem...
Ja jebe, ale specjalista od biologii. AIDS to nie zaraza, a choroba wywołana właśnie poprzez zakażenie się wirusem HIV. Wcale nie trzeba kurwa być pedałem i ruchać murzyna z Afryki. Powiedz to mojemu znajomemu, którego po wypadku samochodowym zgarnęli lata temu do szpitala i zafundowali przy transfuzji krwii wirus HIV. Nic mnie kurwa nie dziwi, że czytam takie gówniane posty na necie od rodaków, skoro rząd stawia na kościół i sukienkowych zamiast na edukację
Ja jebe, ale specjalista od biologii. AIDS to nie zaraza, a choroba wywołana właśnie poprzez zakażenie się wirusem HIV. Wcale nie trzeba kurwa być pedałem i ruchać murzyna z Afryki. Powiedz to mojemu znajomemu, którego po wypadku samochodowym zgarnęli lata temu do szpitala i zafundowali przy transfuzji krwii wirus HIV. Nic mnie kurwa nie dziwi, że czytam takie gówniane posty na necie od rodaków, skoro rząd stawia na kościół i sukienkowych zamiast na edukację
Przyznaj się, że sam go zaraziłeś.
Dodaj do tego "białe kobiety"... Tfu
Przyznaj się, że sam go zaraziłeś.
To żeś mi normalnie dojebał, o żesz kurwa.
W gimnazjum pewnie by cię kumple szacunem obdarowali za ten "pojazd"
Chujowo trafił na chuja spedalonego co mu zasunął zakażoną krew. Bo nie chciał być sam.
Pewnie podał swoją.
Ta, kuzynka tak samo wróciła z love parade i przywiozła ze sobą HIV. Później całej rodzinie i znajomym opowiadała że ktoś ją igłą ukuł na paradzie i uciekł i tak się zaraziła
Jeśli masz na myśli ukłucie to tak, na pewno została ukluta, tylko nie igłą a raczej kutasem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów