Zabrać prawko. Przywiązać do stołu z rozkraczonymi nogami wylizać cipsko dupsko stopy, gwałcić ile wlezie i czym wlezie. Potem przywiązać za nogi do haka na suficie żeby krew spływała do głowy by nie straciła przytomności gdy będziemy ja powoli rozkrawac od cipska w stronę głowy wyjmując przy tym jej narządy i spuszczać się na nie gdy ona się na to patrzy. Na koniec włożyć przecinak do kucia betonu w buzię i przebić w stronę muzgu. Dobra idę bo się zesrałem na rzadko.
dobry zjeb ....najgorsze, ze ma pewnie 14 lat i zerwał sie ze szkoły.... ciekaw czy jego mamusia to przeczyta
dobry zjeb ....najgorsze, ze ma pewnie 14 lat i zerwał sie ze szkoły.... ciekaw czy jego mamusia to przeczyta
Daruj sobie te wrzuty Te z tym wiekiem cioto. Ileż można powtarzać to w kółko? A co do mamy to powiedz swojej żeby ogoliła jeża bo do tej pory liniaki muszę wyjmować z między zębów.
Jak tak czytam, jego popisy to całkiem dużo mu dałeś tych latów.
Jak tak czytam, jego popisy to całkiem dużo mu dałeś tych latów.
Następny debil i pizda
Suv jest, mozgu brak.
Ps jestembogiem, cichaj gnoju
Po jakiemu ty mówisz pedale jebany przez swojego ojca całe dzieciństwo...?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów