📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
72aweM napisał/a:
Jednak kamera to fajna sprawa
Ja uważam że niezbędna na naszych drogach. Mało która kurwa się przyzna do błędu bez nagrania w zaparte będzie iść do momentu ukazania objawionej prawdy.
Meksykańskie scierwo
Somberoajaj napisał/a:
widzę, że lubisz seriale typu CIA kryminalne zagadki Miami
Po rysach na lakierze widać. Jakiś czas temu babka mi w kufer zajebała i wezwała policję że ja niby cofałem. Gość policjant od razu jej wytłumaczył że rysy byłyby wtedy w odwrotną stronę
8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3-----_ napisał/a:
Po rysach na lakierze widać. Jakiś czas temu babka mi w kufer zajebała i wezwała policję że ja niby cofałem. Gość policjant od razu jej wytłumaczył że rysy byłyby wtedy w odwrotną stronę
I łyknęła?
Somberoajaj napisał/a:
widzę, że lubisz seriale typu CIA kryminalne zagadki Miami
Chodzi o wysokość uszkodzeń, podczas hamowania samochód "nurkuje".
Z sytuacji z filmu, podczas cofania, tył samochodu unosi się więc uszkodzenia będą na innej wysokości.
Kolega ma rację że wprawne oko policjanta bez problemu jest w stanie stwierdzić co się tu odj*bało.
Wraz z rodziną jak to w Korei północnej robią, do łagru na dożywocie. Dzieci, dorośli, nieważne. Zjebane geny trzeba wytępić
Cała ekipa z telefonami hahaha nagrywają zdjęcia robią tablic do albumu rodzinnego , typ zobaczył że kamerka jest i się zesrał
Myślałem, że się murzyny wysypią z tego auta, a tu cała rodzina białych przegrywów, którzy sobie wymyślili kreatywny sposób na wegetację.
Miałem podobne zdarzenie. Samochód którym jechały 2 kobiety ruszyl na skrzyżowaniu do tyłu.
Porównując do kosztów naprawy samochodu, dobra kamera wcale nie jest droga
Porównując do kosztów naprawy samochodu, dobra kamera wcale nie jest droga
8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3-----_ napisał/a:
Nawet bez kamery wprawne oko policjanta ustali że ślad natarcia był od cofnięcia, a nie najechania
Ta jasne.
Ja miałem taką sytuację że typ z skrętu wyleciał jak ja wyprzedzałem pedalaża. Jebnął mi bok. On że ja byłem na jego pasie a ja że go wyjebalo z zakrętu. No to przyjechały psy. I od razu że moja wina. Ja pokazuje że są ślady hamowania oni nic. Przyjechały jakieś techniki z psów i też to samo.
Typ jeszcze, że ja mam wszystko na kamarze... I dał kartę psom.... Jeszcze tego samego dnia do mnie dzwonili że typ już dostał mandat i podali mi jego polisę.... Typ sam się wyjebał hehehe. Ale takie to nasze policmajstry są. Hhhtfu!!
Po tym trzymaniu za łby i karki, to raczej liczą na grube odszkodowanko za uszczerbek na zdrowiu niż na drobne na zderzak.
Kurwe na pół roku do pierdla, albo grzywna 5000 USD i utrata zniżek ubezpieczenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów