Znajomość angielskiego wymagana
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.Z drugiej strony mamy tez skurwieli takich jak w Magdalence, którzy mają pochowaną w domach broń automatyczną i materiały wybuchowe i wolą zginąć niż dać się aresztować.
Policjanci którzy zginęli w Magdalence byli inteligentniejsi i sprawniejsi fizycznie od większości użytkowników tego forum mieli też własne rodziny i rodziny które po nich płakały.
Więc jeśli w 1 na 100 akcji ginie niewinny pies albo ktoś zesra się w gacie, ale odpowiednie procedury zabezpieczają życie wartościowych ludzi to niech wbijają do mnie nawet dziś w nocy.
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.Utwór mówi o Ziobrze i jego wizji świata - przewidział ten stan rzeczy niejaki Orwell w roku 1984 (co ciekawe zmarł w 1950)
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Z drugiej strony mamy tez skurwieli takich jak w Magdalence, którzy mają pochowaną w domach broń automatyczną i materiały wybuchowe i wolą zginąć niż dać się aresztować.
Policjanci którzy zginęli w Magdalence byli inteligentniejsi i sprawniejsi fizycznie od większości użytkowników tego forum mieli też własne rodziny i rodziny które po nich płakały.
Więc jeśli w 1 na 100 akcji ginie niewinny pies albo ktoś zesra się w gacie, ale odpowiednie procedury zabezpieczają życie wartościowych ludzi to niech wbijają do mnie nawet dziś w nocy.
Bez urazy ale młody jesteś i głupi jak but. O życiu chuja wiesz i tyle.
Skurwysyny, ja tam psa traktuję jak członka rodziny, nazwijcie mnie nienormalnym, ale takie rzeczy są nieludzkie...
Ale którego członka rodziny? Żonę?
badz morderca zlodziejem czlonkiem zorganizowanej grupy przestepczej a potem placz ze ci zabili psa brawo dla idioty ktory stworzyl ten klip
badz morderca zlodziejem czlonkiem zorganizowanej grupy przestepczej a potem placz ze ci zabili psa brawo dla idioty ktory stworzyl ten klip
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz