Znajomość angielskiego wymagana
Znajomość angielskiego wymagana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policjanci którzy zginęli w Magdalence byli inteligentniejsi i sprawniejsi fizycznie od większości użytkowników tego forum mieli też własne rodziny i rodziny które po nich płakały.
Więc jeśli w 1 na 100 akcji ginie niewinny pies albo ktoś zesra się w gacie, ale odpowiednie procedury zabezpieczają życie wartościowych ludzi to niech wbijają do mnie nawet dziś w nocy.
Co do zioła, policja nie jest winna, to instytucja egzekwująca prawo.
To u nas problem, obwiniamy wykonawców, nie zaś tych co ustalają prawo.
Skutek głosowania na mniejsze zło i olewania wyborów.
Z drugiej strony mamy tez skurwieli takich jak w Magdalence, którzy mają pochowaną w domach broń automatyczną i materiały wybuchowe i wolą zginąć niż dać się aresztować.
Policjanci którzy zginęli w Magdalence byli inteligentniejsi i sprawniejsi fizycznie od większości użytkowników tego forum mieli też własne rodziny i rodziny które po nich płakały.
Więc jeśli w 1 na 100 akcji ginie niewinny pies albo ktoś zesra się w gacie, ale odpowiednie procedury zabezpieczają życie wartościowych ludzi to niech wbijają do mnie nawet dziś w nocy.
a co oni jakiegos gazu czy paralizatora nie maja zeby psa oszolomic?
z kilka lat temu byla w polsce taka akcja, ze typkowi na chate wbili bo niby sprzedawal dragi. okazalo sie, ze nic nie mial, nie sprzedawal a psa tez mu zabili.
A jak w pl niedawno parze staruszków wbili na chatę, poprzewracali ich, narobili sińców...
nie wierzę, ze zobaczyli dziadka o kulach i uznali go za zagrożenie...
Oni są też tresowani, jak w wojsku, a to chore.
Nikt nie powinien mieć prawa do strzelania do ludzi.
mieli też własne rodziny i rodziny które po nich płakały.
Nie sposób się nie zgodzić, własne bankowo się śmiały
Z drugiej strony mamy tez skurwieli takich jak w Magdalence, którzy mają pochowaną w domach broń automatyczną i materiały wybuchowe i wolą zginąć niż dać się aresztować.
A tam pierdolisz. Prawo nadal stoi po stronie przestępców. Wszyscy wiedzą kto co robi tylko zeznawać nie można bo zajebią ci rodzinę. Ktoś wyskoczy ci z nożem i zajebiesz go legalną bronią to idziesz siedzieć. Zabezpieczysz przed kradzieżą swoją własność w taki sposób, że np. przy kradzieży auta złodziejowi wbija się w dupsko szczotka z gwoździ - idziesz siedzieć, mimo, że on nie miał prawa siedzieć w twoim aucie.
dokąd zmierzamy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów