📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
mnie dziś wkurwiło, że przez jebane światełko nie wpuścili mnie do rosji
Kurcze, dno, kto dał temu jakiekolwiek piwo? Przecież to woła o pomstę do nieba, że taki cienki materiał tu trafił. Większość rzeczy z sucharów jest o kilka stopni wyżej.
kurrwa gusty guściki ja kocham taki humor lepsze to od jakiegoś spierdolonego ,,kawału" ( gówna chyba ) od bong mana
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
wstaw je do lodówki. nie zepsuje się tam tak szybko
marnotrawna, schowałem.Rzeczywiście działa!
Kolejna dobra rada.A ja już przestałem wierzyć w ludzi...
Kolejna dobra rada.A ja już przestałem wierzyć w ludzi...
Jestem zdania ,że tutaj nie pasują takie bajeczki , tylko dlatego że parę kurwa poleciało w tle , to to już ma być sadystyczne , co innego np filmik gdzie gościu wchodzi na najwyższą antenę przekaźnikową na sam szczyt wymienić lampę obrysową i robi to częściowo bez żadnego zabezpieczenia .
A jakaś pierdolona kaczka bardziej pasuje pod wiocha.pl albo gimbusiarnia.pl , albo moje przepisy na obiad .
A jakaś pierdolona kaczka bardziej pasuje pod wiocha.pl albo gimbusiarnia.pl , albo moje przepisy na obiad .
Czego chcecie? Nie podoba się nie dawaj piwa i juz. A nie marudz jak jakaś panienka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów