Pozdro dla tego co to wymyślił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Pozdro dla tego co to wymyślił.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nagły atak padaczki
xpaproszekx napisał/a:
pan na kibelku jak najbardziej hoooot, a piosenka ryje banie, juz 4 raz słucham
Hot? Może byłby hot jak by go wrzucić do pieca, de facto tam gdzie jego miejsce, z resztą cweli jego pokroju. Bycie mężczyzną zobowiązuję.
xpaproszekx napisał/a:
łe ja tylko 24
Im więcej tym lepiej. Bo z tego co wnioskuje to jest ilość czasu jaka Ci została
Pedały. A ci na filmiku chyba też.
kamyk69 napisał/a:
Hot? Może byłby hot jak by go wrzucić do pieca, de facto tam gdzie jego miejsce, z resztą cweli jego pokroju. Bycie mężczyzną zobowiązuję.
mmm czyżby piętno osobistych porażek?
a przy okazji:
skoro jesteś mężczyzną to wypierdalaj do lasu rąbać drzewo!
xpaproszekx napisał/a:
mmm czyżby piętno osobistych porażek?
a przy okazji:
skoro jesteś mężczyzną to wypierdalaj do lasu rąbać drzewo!
Osobistych porażek? Na razie brak
A tu masz rację moja droga, rąbię, choć nie w lesie, a na ogródku. Zima jest, to i trzeba w kominku palić wieczorami, bo piec gazowy to nie ten klimat!
dlatego tez, zadaje sobie dokladnie te same pytanie ktore zadawaly mi polinistki w liceum; co autor mial na mysli tworzac takie 'dzielo' ?!
Oj widzę że macie zaległości na 4chanie drodzy sadyści ^^ ostatnio była taka akcja że każdy post składam się z "PUDDIPUDDI..." i ciągle się ta reklama włączała Ogólnie ryje beret
Sugerujecie, ze daliście radę obejrzeć do końca?
;/ fuuuuuu
nienawidzę pedałów
nienawidzę pedałów
za piosenke piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów