Pozdro dla tego co to wymyślił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pozdro dla tego co to wymyślił.
Żółtki od małego są przyzwyczajane do jedzenia gówna.
ja bym raczej jebnął w łeb tego co to wymyślił, ale jak Ty masz ochotę, to pozdrawiaj;]
Wkurwiająca reklama = skuteczna reklama, dlatego większość reklam są po prostu wkurwiające, ciekawe, pomysłowe, czy artystyczne można policzyć na palcach jednej ręki.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Czy jeśli puściłem i wyszedłem z pokoju to się liczy??
Zastanówcie się raczej, z czego to robią...
Wkładasz martwe ryby do wiaderka, dosypujesz cukru, mąki. Po zmiksowaniu na jednolitą masę szczelnie zamykasz i zakopujesz... po 6 miesiącach masz Giga Pudding! ;D
Zastanówcie się raczej, z czego to robią...
Wkładasz martwe ryby do wiaderka, dosypujesz cukru, mąki. Po zmiksowaniu na jednolitą masę szczelnie zamykasz i zakopujesz... po 6 miesiącach masz Giga Pudding! ;D
Od wczoraj /b/ i chanowcy maja to na okraglo, sam sie odtwarza, a /b/ zamiast postow ma wszedzie popisane PUDDIPUDDIPUDDI
Ciekawe jakiego mial trollface'a m00t (zalozyciel 4chan, to on im to zrobil )
Ciekawe jakiego mial trollface'a m00t (zalozyciel 4chan, to on im to zrobil )
Ja chciałem wysłuchać ale po 4 minutach stwierdziłem że nic z tego nie rozumiem.
Maja to pierdolnięcie:)
2:11 minut zmarnowane a mogłem w tym czasie wynaleźć lek na raka a tak mam tylko ochotę na zjedzenie puddingu :(ale i tak nie lubię chodzić bez skarpetek
wnioskuję o przeniesienie tego filmu do działu hard !!!
kto mnie popiera niech nic nie robi bo po co.
kto mnie popiera niech nic nie robi bo po co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów