📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To mnie przeraża...
"a o to oryginał" gimanzjum
dopiero teraz zauwazylem ze ten pierwszy przypomina Isaak Sirko a lysy za nim to Jurg z Dextera
Interesuje mnie, dlaczego on przeprosil ta skrzynke... jak idzie po ulicy w wjebie sie w slup to tez go przeprasza?...
@up Niektórzy mają taki odruch, to jest w sumie dobre. Bo się kiedyś wjebiesz w człowieka i go nie zauważysz to zanim się zorientujesz zdążysz powiedzieć przepraszam i ogólnie nie wyjdziesz na jakiegoś chama.
Sama reklama plusa jest badziewna.
Sama reklama plusa jest badziewna.
Czasy gdy na mtv była muzyka a nie cycki dupy i od czasu do czasu pedały
czy ma ktoś może tekst tej piosenki?
kur*a gdzie ten świat ma klawisz Esc
Ta piosenka labo jakiś jej remix był chyba w jakiejś grze na PSX, tylko za chuj nie mogę sobie przypomnieć tytułu gry : /
Czajol3 napisał/a:
kur*a gdzie ten świat ma klawisz Esc
Nie wiem ale wiem, że ktoś cały czas go naciska
Muzyka w MTV !? stare dobre dzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów