Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moskalowy 2017-09-17, 23:21 43
Ciapak, ciapakowi murzynem.
Zgłoś
giga92 2017-09-17, 23:30 25
Ujebać łapska przy samej dupie...
Zgłoś
s................s 2017-09-18, 0:38 7
nie ale cyganie nie kradną to mowa nienawisci i w ogóle , najgorsze ejst to że my im płacimy 500 plus i inny socjal a oni się mnożą jak króliki i ustawiają polaczków , do narodcowców i kibiców na sadisticku zobaczcie sobie na jutubie program cyganie z limanowej czy jakoś tak nawet polaczkowa policja boi się cyganów
Zgłoś
cuurniprime 2017-09-18, 1:37 1
@up Bo mamy potrzebę reformy sądownictwa, jedyna nadzieja w naszym prezydencie. Ja bym chciał by dodano zapis umożliwiający palić takie ścierwo na ulicach albo chociaż by poszkodowany mógł im oddać swoją szkodę w naturze. Ręka = 1000 zł, noga = 1500 bo może przyjść i jeszcze zajebać drugą ręką... Coś pięknego
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-09-18, 5:56 5
Bez serca typ przecież widać że ma horom curke.
Zgłoś
SpeedyG 2017-09-18, 7:28 7
Jeżeli macie dziadków lub rodziców na obrzeżach miast lub wsiach to niech uważają na cyganów. Gównojady chodzą w godzinach rannych od domu do domu oferując na sprzedaż jakieś gówno, czyli garnki, ciuchy. Gdy napotkają staruszką i upewnią się że jest sam, to zaczynają odwracać jego uwagę (bo jest to cała rodzina gruzojadów) by niepostrzeżenie do mieszkania weszły ich małe gówniaki. Te zjeby kradną biżuterię, pieniądze i wszystkie droższe rzeczy. Wiadomo gdzie ludzie chowają pieniądze więc szukają po poduszkami, w skarpetach i wszystkich skrytkach. Oczywiście polska policja ma to w dupie i nie zrobi nic by ich znaleźć.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-09-18, 8:21 6
O kurwa, ja też trzymam w skarpecie. ....
Tylko zawsze w tej co mam na sobie
Zgłoś
montv2 2017-09-18, 9:39 3
Jak ja tych kurw nienawidzę.
Zgłoś
ProVVe 2017-09-18, 10:33 2
Robactwo do wytrucia
Zgłoś
M................w 2017-09-18, 13:03 4
cuurniprime napisał/a:

jedyna nadzieja w naszym prezydencie.

Zgłoś
POPISowyNumer 2017-09-18, 13:44 1
I weź tu ufaj ludziom
Zgłoś
TB303 2017-09-18, 13:48 5
POPISowyNumer napisał/a:

I weź tu ufaj ludziom

Zgłoś
wojtasbbi 2017-09-18, 15:27 2
Mam babcie na wiosce. Staruszka. Pieniędzy i biżuterii nie ma. Dwie brudaski przyszły zaoferować koc. Spałem akurat na poddaszu . Gdy usłyszałem jak dwa guwna zaczęły łazić po domu. Oczywiście samochód na niemieckich blachach stal przy bramie. Po cichu zamknąłem dwie brudaski w pokoju i zadzwoniłem na policję. Policja przyjechała i uwaga: spisali tylko je najgorsze jest to że jak przypierdolisz brudaskom to będziesz odpowiadał jak za czlowieka... Szkoda że nie można do nich strzelać
Zgłoś
JPablo 2017-09-18, 16:17 4
Cytat:

Mam babcie na wiosce. Staruszka. Pieniędzy i biżuterii nie ma. Dwie brudaski przyszły zaoferować koc. Spałem akurat na poddaszu . Gdy usłyszałem jak dwa guwna zaczęły łazić po domu. Oczywiście samochód na niemieckich blachach stal przy bramie. Po cichu zamknąłem dwie brudaski w pokoju i zadzwoniłem na policję. Policja przyjechała i uwaga: spisali tylko je najgorsze jest to że jak przypierdolisz brudaskom to będziesz odpowiadał jak za czlowieka... Szkoda że nie można do nich strzelać

Profilaktycznie wpierdoliłbym pasem albo pałą policyjną (bądź tą białą od stróży co torów pilnują)
Jak wezwie Policję to gadasz że stali przy drzwiach, babka potwierdzi że gruzojady stały przy drzwiach i nikt nie ma dowodu że to Ty, dodatkowo obarczyłbym mamusię ścierw i podał o to że je bije
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem