📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ale cyganie nie kradną to mowa nienawisci i w ogóle , najgorsze ejst to że my im płacimy 500 plus i inny socjal a oni się mnożą jak króliki i ustawiają polaczków , do narodcowców i kibiców na sadisticku zobaczcie sobie na jutubie program cyganie z limanowej czy jakoś tak nawet polaczkowa policja boi się cyganów
@up Bo mamy potrzebę reformy sądownictwa, jedyna nadzieja w naszym prezydencie. Ja bym chciał by dodano zapis umożliwiający palić takie ścierwo na ulicach albo chociaż by poszkodowany mógł im oddać swoją szkodę w naturze. Ręka = 1000 zł, noga = 1500 bo może przyjść i jeszcze zajebać drugą ręką... Coś pięknego
Bez serca typ przecież widać że ma horom curke.
Jeżeli macie dziadków lub rodziców na obrzeżach miast lub wsiach to niech uważają na cyganów. Gównojady chodzą w godzinach rannych od domu do domu oferując na sprzedaż jakieś gówno, czyli garnki, ciuchy. Gdy napotkają staruszką i upewnią się że jest sam, to zaczynają odwracać jego uwagę (bo jest to cała rodzina gruzojadów) by niepostrzeżenie do mieszkania weszły ich małe gówniaki. Te zjeby kradną biżuterię, pieniądze i wszystkie droższe rzeczy. Wiadomo gdzie ludzie chowają pieniądze więc szukają po poduszkami, w skarpetach i wszystkich skrytkach. Oczywiście polska policja ma to w dupie i nie zrobi nic by ich znaleźć.
O kurwa, ja też trzymam w skarpecie. ....
Tylko zawsze w tej co mam na sobie
Tylko zawsze w tej co mam na sobie
I weź tu ufaj ludziom
Mam babcie na wiosce. Staruszka. Pieniędzy i biżuterii nie ma. Dwie brudaski przyszły zaoferować koc. Spałem akurat na poddaszu . Gdy usłyszałem jak dwa guwna zaczęły łazić po domu. Oczywiście samochód na niemieckich blachach stal przy bramie. Po cichu zamknąłem dwie brudaski w pokoju i zadzwoniłem na policję. Policja przyjechała i uwaga: spisali tylko je najgorsze jest to że jak przypierdolisz brudaskom to będziesz odpowiadał jak za czlowieka... Szkoda że nie można do nich strzelać
Cytat:
Mam babcie na wiosce. Staruszka. Pieniędzy i biżuterii nie ma. Dwie brudaski przyszły zaoferować koc. Spałem akurat na poddaszu . Gdy usłyszałem jak dwa guwna zaczęły łazić po domu. Oczywiście samochód na niemieckich blachach stal przy bramie. Po cichu zamknąłem dwie brudaski w pokoju i zadzwoniłem na policję. Policja przyjechała i uwaga: spisali tylko je najgorsze jest to że jak przypierdolisz brudaskom to będziesz odpowiadał jak za czlowieka... Szkoda że nie można do nich strzelać
Profilaktycznie wpierdoliłbym pasem albo pałą policyjną (bądź tą białą od stróży co torów pilnują)
Jak wezwie Policję to gadasz że stali przy drzwiach, babka potwierdzi że gruzojady stały przy drzwiach i nikt nie ma dowodu że to Ty, dodatkowo obarczyłbym mamusię ścierw i podał o to że je bije
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów