Podejdź bliżej bracie, chcę się tylko przytulić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podejdź bliżej bracie, chcę się tylko przytulić
co go bedzie jakis skosno oki mijagi wkurwial. niech sie cieszy ze mu jaj nie urwal czy cos
Długo był samotny i spragniony skoro nawet do ludzia się dobierał, opieranie się w tym przypadku tylko pobudza
Rozumiem reszta na hardzie.
Lo ciul ale ma pare jebaniutki
Kolejny raz "sadol uczy, sadol bawi"
Mięśnie człowieka są słabsze, lecz są w stanie dłużej pracować na pełnych obrotach.
Chodzenie do ZOO wciąga
Driver19cm napisał/a:
W życiu bym nie podejrzewal, że małpa może mieć tyle siły
a ronnie coleman? Nie słyszał Pan o nim ?
Nie podchodzi się tak blisko do murzyna... niech się cieszy, że za koszulę złapał a nie wyciągnął klamki i nie odstrzelił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów