📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Po prostu fake. Po prostu nie wieże że ktoś z was się nabrał.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
ja też nie wierzę
Siedzi Jerzy na wieży i nie wierzy, że na wieży jest gniazdo jeży i sto jeżozwierzy
To wiatrówka bez śruta
~T3RMINATOR napisał/a:
Po prostu fake. Po prostu nie wieże że ktoś z was się nabrał.
to jest wieża cymbale
Takiego zakończenia głupiej zabawy nikt się nie spodziewał. 14-letni Michał z Kędzierzyna-Koźla.
To miała być głupia zabawa polegająca na wdychaniu sprężonego powietrza do czyszczenia klawiatur, a skończyła się tragedią! Gaz dosłownie rozerwał płuca 14-letniego Michała!
muflonpl napisał/a:
Takiego zakończenia głupiej zabawy nikt się nie spodziewał. 14-letni Michał z Kędzierzyna-Koźla.
To miała być głupia zabawa polegająca na wdychaniu sprężonego powietrza do czyszczenia klawiatur, a skończyła się tragedią! Gaz dosłownie rozerwał płuca 14-letniego Michała!
Nie mam pojęcia co to ma do tematu, ale dam Ci piwo
Jakby dostał na serio, to rozjebałoby mu czachę w huj. Pomijając kwestię jak w pomieszczeniu brzmiałby strzał.
Jakiś debilny fejk.
1.Nikt kto kiedyś strzelał, nie strzeli w pomieszczeniu bez ochronników sluchu
2.nie ma mózgu na ścianie
3.czy to wiatrówka jeśli z tyłu karabinu wylatuje niby łuska
1.Nikt kto kiedyś strzelał, nie strzeli w pomieszczeniu bez ochronników sluchu
2.nie ma mózgu na ścianie
3.czy to wiatrówka jeśli z tyłu karabinu wylatuje niby łuska
Hacker40 napisał/a:
Nie mam pojęcia co to ma do tematu, ale dam Ci piwo
Samo ciśnienie gazów prochowych, może zabić człowieka, jeśli strzał odda się z odpowiedniej odległości.
Jakiś aktor z amerykańskiego serialu chciał zrobić kawał swoim kolegom i strzelił sobie w głowę ślepakiem.
Niestety kawał mu się nie udał, zmarł.Nawet ślepa amunicja z bliskiej odległości może być śmiertelna. Oczywiście zależy to m.in. od rodzaju amunicji i miejsca przyłożenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów