📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby miała 9 a nie 45 to bym ją zgwałcił, aż by się porzygała kałem! szkoda że taka stara P
JackCola, gdybyś miał 45 a nie 9, to byś tak nie pierdolił od rzeczy.
Każdy racjonalnie rozumujący człowiek w takiej sytuacji się wkurwia a ta pizda japę cieszy
JackOsioł Ostatnie 6 Twoich komentarzy to:
Napisałbym po raz drugi formę czasownika "wypierdalać" w drugiej osobie trybu rozkazującego, skierowaną do ciebie, ale już raz dostałem ostrzeżenie i NKWD usunęła mi komentarz, bo widocznie uznała, że zwrot "wypierdalaj" jest godny potępienia w obliczu tego co Ty tu wypisujesz, zatem życzę Ci:
-opierdol sobie lachę,
-zgwałć sobie zarost na plecach,
-zostań wyruchanym przez prostytutkę
-i wiele innych rzeczy, które lubisz
Cytat:
opierdol sobie lepiej lache trollu :/
gdyby miała 9 a nie 45 to bym ją zgwałcił, aż by się porzygała kałem! szkoda że taka stara P
zgwałciłbym za jego zarost na japie, a starych też bym puknął, przy kawału J.Bibera. Bejbe bejbe oOoOooOOo
cóż za abstrakcja... jeśli mi się chce ruchać, to zawsze potrafisz rozszyfrować moje potrzeby i kleisz się jak prostytutka, która chce zostać wyruchana. Masz fajne perspektywy, ale wolę coś żeńskiego, więc przeloguj się, hehehe
tatuś"mistrzyni" pewnie jest czarny, ty to jesteś prostytutką z natury??? czy lubisz jechać pod prąd tylko???
Lubię ruchać w deszcz, kiedy pada w serca ponoć jak robisz Algidę to fajnie nochalem szmyrasz po brzuszku :)jak łykasz to możemy się spotkać
Napisałbym po raz drugi formę czasownika "wypierdalać" w drugiej osobie trybu rozkazującego, skierowaną do ciebie, ale już raz dostałem ostrzeżenie i NKWD usunęła mi komentarz, bo widocznie uznała, że zwrot "wypierdalaj" jest godny potępienia w obliczu tego co Ty tu wypisujesz, zatem życzę Ci:
-opierdol sobie lachę,
-zgwałć sobie zarost na plecach,
-zostań wyruchanym przez prostytutkę
-i wiele innych rzeczy, które lubisz
@Chleb razowy Zgadzam się z Tobą. Z wiochy jakieś się tu zaplatał biedny chłopaczek i wydaje mu się, jak tam był królem to i tu porządzi. Berło takiemu w dupsko i niech wraca skąd przyszedł.
lol, znowu besztaja w komentach tego wiejskiego tepaka jackcola.... i bardzo dobrze. dzek, twoje komentarze sa na poziomie uposledzonego 13-latka z kompleksem nizszosci. wyjdz bo naprawde odpierdalasz zenade i zanizasz poziom komentarzy.
JackCola ty jestes bardziej popierdolony niz wszystkie te ruski z kompilacji. Do jakiego stopnia trzeba miec siano we lbie zeby takie rzeczy pisac, lol. :O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów