Poseł PiSu, a gada do rzeczy Bez pierdolenia, bez owijania w bawełnę, nazywa rzeczy po imieniu
Poseł PiSu, a gada do rzeczy Bez pierdolenia, bez owijania w bawełnę, nazywa rzeczy po imieniu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwłaszcza kolega Jangcy się popisał; wręcz przeciwnie, kolego: czemu miałby nie mówić tak jak ludzie?
Bo jest osobą publiczną?
dałnem
Wracając do tematu , to pan Kamiński nie tylko nie posiada kultury osobistej , to jeszcze nie ma własnego rozumu.(kto normalny argumentuje swoje zachowanie mówiąc "bo inni tak mówią / robią.) Jak już geje mają się wynosić z kraju , to razem z ludźmi takimi jak Kamiński i osobami na niego głosującymi.
A co,nie jest tak?
nie pochodzę z tak patologicznej rodziny jak Ty aby nie znać słowa gejah te Wasze yntelygentne polemiki... Gdyby Korwin-Mikke tak powiedział, to dzieciarnia z góry srałaby w gacie, a tak to pojazd na PiSowca . Pedał to pedał - w Waszych domach jak na nich się kurwa mówi? "Szczęśliwi"? "Pokrzywdzeni przez matkę naturę"? Pedały, cioty i cwele, tak się na nich mówi.
ile razy jeszcze? Ja pytam ile? To ma 10 lat...
Wez kurwa wyluzuj, 10 lat to bedzie mialo dopiero w lipcu!
nie pochodzę z tak patologicznej rodziny jak Ty aby nie znać słowa gej
Nie wiesz z jakiej rodziny pochodzę, więc zamilcz, albo użyj argumentów.
Btw. "gay" oznacza szczęśliwy, a jak szczęśliwym można nazwać idiotów sunących się w dupę i chwalących się tym na ulicach? Gay to ten co pierdoli się w dupę, ale nie czuje potrzeby obnoszenia się z tym. Reszta to zwykłe pedalstwo.
na pewno nie pochodzisz z takiej rodziny która zna o wiele więcej ciekawszych słów niż cwele i pedały chyba że twój stary jest osobą lubiąca rzucać takim słownictwem przy obiedzie. Gratuluje.Nie wiesz z jakiej rodziny pochodzę, więc zamilcz, albo użyj argumentów.
nie każdy gej opowiada o tym na ulicach a tak w temacie pokaż mi nagranie na którym geje idą przez ulicę i krzyczą że lubią być jebani w dupę?a jak szczęśliwym można nazwać idiotów sunących się w dupę i chwalących się tym na ulicach?
nie każdy gej opowiada o tym na ulicach a tak w temacie pokaż mi nagranie na którym geje idą przez ulicę i krzyczą że lubią być jebani w dupę?
Samo wyjście na ulice świadczy o tym. Zapewne wiesz co to Love Parade.
@down
Nie ma za co.
chyba jednak nie potrafisz argumentować, dziękujeSamo wyjście na ulice świadczy o tym. Zapewne wiesz co to Love Parade.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów