I bądź tu normalnym człowiekiem!
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Co nie zmienia faktu że kominiarze wpierdalający się do domu o 6 rano bo jakaś baba porobiła wlepy to są standardy wczesnosowieckie
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ja mi się zachcę to sobie zrobię wycior do dupy z wizerunku waszego pana jezuska i chuj komukolwiek do tego.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Każdy myślący człowiek jest ateistą.______________
Całe życie w bólu i cierpieniu.No chyba w kurwa w "demokratycznym" Iranie albo w ultra liberalnej Rosji.
W kraju cywilizowanym w takiej sytuacji wysyła się do podejrzanego list polecony z wezwaniem stawienia się na dołku celem złożenia wyjaśnień tudzież wysyła się dzielnicowego.
Już sam fakt, że mamy w KK paragraf za obrazę uczuć religijnych stawia nas w czołówce popierdolonych ciemnogrodzkich krajów wyznaniowych.
Ja mi się zachcę to sobie zrobię wycior do dupy z wizerunku waszego pana jezuska i chuj komukolwiek do tego.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.