Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko podziekowac tym lewackim zjebom, myslałem ze wiekszej durnoty od jedzenia publicznie bananów nie bedzie, jednak nie doceniłem zjebania umysłowego tak zwanej opozycji.
Co nie zmienia faktu że kominiarze wpierdalający się do domu o 6 rano bo jakaś baba porobiła wlepy to są standardy wczesnosowieckie
Myślę, ze to jednak normalne demokratyczne standardy. Przychodzą wtedy, kiedy już prawdopodobnie nie śpisz, a jeszcze nie wyszedłeś do pracy. Nikt nie bedzie się bawił w szukanie i wyciąganie ludzi z biur kiedy już dziennikarze zdążą dojechać i będą robić jeszcze wiekszą aferę.
co ty robisz na sadistyku kapujesz do torunia?
Myślę, ze to jednak normalne demokratyczne st
No chyba w kurwa w "demokratycznym" Iranie albo w ultra liberalnej Rosji.
W kraju cywilizowanym w takiej sytuacji wysyła się do podejrzanego list polecony z wezwaniem stawienia się na dołku celem złożenia wyjaśnień tudzież wysyła się dzielnicowego.
Już sam fakt, że mamy w KK paragraf za obrazę uczuć religijnych stawia nas w czołówce popierdolonych ciemnogrodzkich krajów wyznaniowych.
Ja mi się zachcę to sobie zrobię wycior do dupy z wizerunku waszego pana jezuska i chuj komukolwiek do tego.
Ja mi się zachcę to sobie zrobię wycior do dupy z wizerunku waszego pana jezuska i chuj komukolwiek do tego.
Popieram, tylko wtedy trzeba do kosza wyjebac paragraf o mowie nienawiści.
Generalnie wymiar sprawiedliwości nie powinien w ogóle marnotrawić czasu na jakieś internetowe wyzwiska.
Jak ktoś się poczuł urażony to niech złoży prywatny pozew.
No chyba w kurwa w "demokratycznym" Iranie albo w ultra liberalnej Rosji.
W kraju cywilizowanym w takiej sytuacji wysyła się do podejrzanego list polecony z wezwaniem stawienia się na dołku celem złożenia wyjaśnień tudzież wysyła się dzielnicowego.
Już sam fakt, że mamy w KK paragraf za obrazę uczuć religijnych stawia nas w czołówce popierdolonych ciemnogrodzkich krajów wyznaniowych.
Ale domokracja nie polega na tym, że robisz co chcesz ... to się nazywa anarchia, a juz na pewno w demokracji, jakieś chore jednostki co lubią wkadać sobie wyciory do dupy, nie powinny nakazywać większości co mają robić i jakie prawa ustalać . co nie ?
Swoją drogą, to zdjęcia tej Eli trzymają ?
A żydzi, muzułmanie i lewactwo, w swoich krajach niech sobie karają za obrazę swoich uczuć, co zresztą czynią
Typów rozklejjających odpustowe obrazki z tęcżą należy karać za niszczenie własności, czy to publicznej czy prywatnej i tyle. Inaczej zapędzimy sie w absurdzie, tak jak na zachodzie gdzie powiedzenie kilku słów prawdy o pedałkach czy muslimach jest karalne. Nie dajmy sie skręcić w drugą strone.
Ktoś jest tęczowym debilem i czuje potrzebe dorabiania tęczy, to niech to robi. Beż reakcji zdechnie medilanie wczesniej czy później.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów