Gościo do końca życia będzie się bać siadać na dupie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake, rurka która wyszła jest o wiele dłuższa niż długość o ile opadł stołek a kobieta z tyłu niby krzyczy ale siedzi na tej kanapie i się nie rusza jak kłoda jakaś.
właśnie sobie przypomniałem, że siedzę na cylindrze o nośności 100kg wycelowanym prosto w dupę...
@rahasol
nie fake, gościu po prostu usiadł na skraju stołka, przez co nie miał dupy nad środkiem. Ten bolec mu za plecami przeszedł
nie fake, gościu po prostu usiadł na skraju stołka, przez co nie miał dupy nad środkiem. Ten bolec mu za plecami przeszedł
elektrycerz napisał/a:
@rahasol
Jakby mu wszedł w dupę, to mogłoby się skończyć nawet śmiercią.
Ku przestrodze - nie róbcie takich żartów kolegom.
Fake łysi nie grają na gitarze
rahasol napisał/a:
Fake, rurka która wyszła jest o wiele dłuższa niż długość o ile opadł stołek a kobieta z tyłu niby krzyczy ale siedzi na tej kanapie i się nie rusza jak kłoda jakaś.
"W Chinach wskutek obrażeń spowodowanych wybuchem zbiornika ze sprężonym powietrzem umieszczonego pod siedzeniem krzesła biurowego z pneumatyczną regulacją zmarł czternastoletni chłopiec.
Zbiornik ze sprężonym gazem wybuchł wtłaczając odłamki metalu do odbytu ofiary. Spowodowało to krwotok, który był bezpośrednią przyczyną śmierci chłopca.
W 2007 roku miał miejsc podobny wypadek. 68-latek skończył z wbitym w tylną część ciała 20-centymetrowym kawałkiem krzesła. Na szczęście przeżył.
Według serwisu Anorak krzesła były produkcji chińskiej."
MAREK MARUSZCZAK
Źródło: Gizmodo • Anorak
Rajek to ty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów