📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Zulu-Gula napisał/a:
O k***a, do tego to już doszło, że na Sadolu planuje się zamachy terrorystyczne.
Jakby to przeczytali goście z ABW, miałbyś o piątej rano wyj***ne w kosmos drzwi i kolesi w kominiarkach z karabinami nad twoją głową.
Nie zdziwiłbym się jakby to był jakiś honeypot podstawiony właśnie przez ABW xD
fotka zawinięta z oryginalnego filmu
Wdrapała się tak wysoko to pewnie w łóżku była niezła. Widać że nie boi się zmęczyć.
Shadq napisał/a:
Ja bym poprostu wlazł do wanny podciął sobie żyły i chwilę wcześniej zadzwonił żeby mnie posprzątali co następny lokator nie będzie smrodu miał nie wiem po chuj oni gdzieś włażą i skaczą spuścić krew zajmuje chwilę i mniej boli
Lap piwo za prospołeczną postawę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów