Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko w innym środowisku jak taki np. nauczyciel zostanie przyłapany z dzieckiem to zaraz jest wzywana policja i gnój idzie siedzieć. Jak księdza przyłapią, to jego mafia go broni i najwyżej zmienia parafię, a do żadnej prokuratury sprawa nie wycieka. I tym to się różni.
.
Nie tylko w tym srodowisku tak jest. Ilu np aktorów, celebrytów przez lata ruchało dzieci i dopiero niedawno wyszło to na jaw. W Polsce jednego trenera skazali jak był juz starym dziadem, a wszyscy wiedzieli ze lubił młode dziewczynki i z jedna nawet odbył stosunek. Nikt mu nie robił problemów przy zmianie pracy, mimo że wylatywał w podejrzanej atmosferze. Trwało to latami.
Ze spraw obecnych w Słupsku pod skrzydłamni Biedronia molestuje dziewczynki pewien nauczyciel tańca w Domu Kultury i tez mu włos z głowy nie spadł, zamiast wyleciec z hukiem to Biedroń go trzyma.
Przykłady mozna mnozyc w nieskończoność, (np pewien działacz homoseksualny w Szkocji nagrywal swoje igraszki z niemowlakami, którymi sie opiekował, tajemnica poliszynela były jego ciągoty, mimo to srodowisko nie reagowało) Zabawne jest jedynie jak lewuski urabiaja sobie do tego ideologie, że tylko w KK chronia pedofili.
Naszego Papieża doceniano na całym świecie, możecie pierdolić że nie, mam to w dupie antykatole,
ale Franciszek to lewak, chce sprowadzać ciapatych, dlatego nawet katolicy nieszczególnie są zadowoleni z wyboru jego
Za to nasz był patronem pedofilów dlatego pierydole naszego papieża i tego również
Naszego Papieża doceniano na całym świecie, możecie pierdolić że nie, mam to w dupie antykatole,
ale Franciszek to lewak, chce sprowadzać ciapatych, dlatego nawet katolicy nieszczególnie są zadowoleni z wyboru jego
Wracaj do kościoła dawać kasę na tacę, a i ksiądz dzwonił, mówił że już bitą śmietanę dla was przygotował.
JP2 szanował tolerował jak zwał tak zwał , największego z pedofili (Macial), który to był jego przyjacielem . Większość afer pedofilskich i nie tylko(vide Teresa z Kalkuty i jej umieralnie) miała niestety rację bytu za kadencji JP2
Irlandia jest przykładem, że nawet największy
Abraks
chyba nikt nie wie tyle o pedofilach co ty,
może opiszesz swoje przeżycia, co ciebie spotkało że masz takie skojarzenia, wielokrotnie podparte wprost manią prześladowczą,
proponuję zaawansowane leczenie,
niemniej, ponieważ mniej czytasz, nie interesują cię statystyki to wiedz że kilkusetkrotnie więcej jest pedofili w oświacie,
czy
jesteś nauczycielem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak tylko pytam
bez obrazy, ale po tematach które piszesz to masz lekki odchył
Abraxus napisał/a:Irlandia jest przykładem, że nawet największy
Abraks
chyba nikt nie wie tyle o pedofilach co ty,
może opiszesz swoje przeżycia, co ciebie spotkało że masz takie skojarzenia, wielokrotnie podparte wprost manią prześladowczą,
proponuję zaawansowane leczenie,
niemniej, ponieważ mniej czytasz, nie interesują cię statystyki to wiedz że kilkusetkrotnie więcej jest pedofili w oświacie,
czy
jesteś nauczycielem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak tylko pytam
bez obrazy, ale po tematach które piszesz to masz lekki odchył
Sprawa jest dużo prostsza niż ci się wydaje. Jestem po prostu antyteistą czyli nienawidzę religii. Uważam wszystkie bez wyjątków za źródło wszelkiego zła na świecie. Dlatego tak bardzo wkurwiają mnie księża i na nich napierdalam.
Jeśli to cię pocieszy to bardziej od katolików nienawidzę muzułmanów.
I w moim przypadku nie ma to związku z jakąkolwiek opcją polityczną. Nienawidzę religii od 12 roku życia a od tego czasu miałem sporo różnych poglądów politycznych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów