Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale Franciszek to lewak, chce sprowadzać ciapatych, dlatego nawet katolicy nieszczególnie są zadowoleni z wyboru jego
Lata ciężko pracowali, żeby się pozbyć kościoła. Ostatnio ostatecznie udowodnili jak srają na religię jak zagłosowali nad liberalizacją prawa do aborcji.
Teraz w Europie został już tylko jeden katolicki ciemnogród - Polska.
Watykan mógł sobie wynająć jakiś żulo klaskaczy, żeby chociaż przed kamerą zachować pozory, że ktoś tam na niego czekał.
PS. Ja bym mu wyjebał jajkiem w tego meleksa.
Naszego Papieża doceniano na całym świecie, możecie pierdolić że nie, mam to w dupie antykatole,
ale Franciszek to lewak, chce sprowadzać ciapatych, dlatego nawet katolicy nieszczególnie są zadowoleni z wyboru jego
Nie wszyscy go doceniali. Jest bardzo dużo ludzi, którzy tak jak ja gardzą nim po stokroć.
Jan pawlacz był jednym z największych obrońców pedofilii w dziejach kościoła. Nikt nie zrobił tyle dla obrony księży zboczeńców co on.
Lata zwlekał, żeby nie ujawniać i nie wycofać "crimen sollicitationis" ale jak sprawa się rypła to w końcu pod naciskami musiał.
Dlatego dla mnie Ali Agca jest bohaterem męczennikiem. Nikt nie dokonał tyle co on w walce z pedofilią.
Nie wszyscy go doceniali. Jest bardzo dużo ludzi, którzy tak jak ja gardzą nim po stokroć.
Jan pawlacz był jednym z największych obrońców pedofilii w dziejach kościoła. Nikt nie zrobił tyle dla obrony księży zboczeńców co on.
Lata zwlekał, żeby nie ujawniać i nie wycofać "crimen sollicitationis" ale jak sprawa się rypła to w końcu pod naciskami musiał.
Dlatego dla mnie Ali Agca jest bohaterem męczennikiem. Nikt nie dokonał tyle co on w walce z pedofilią.
Sprawa nie jest tak czarno biała jak ją sobie rozpisujesz. Polska była w tamtych czasach w głębokiej czarnej dupie przez ruskich i wpływ jaki miał papież dużo dawała samej Polsce. Gdyby wtedy zaczął rozpatrywać wszystkie pedofilie, to kościół mógłby znacząco stracić i jednocześnie Polska. W czasach gdy już Polska nie była bez szans po 89, głównie po przystąpieniu do NATO to papież zwyczajnie był już za stary i za słaby by z CZYMKOLWIEK walczyć. Nie ma co tu kryć, że za plecami miał wielu cfaniaków, a jego stan pozwalał jedynie na to by oczekiwać śmierci. Ratzinger był w zdecydowanie lepszym stanie gdy odchodził.
Sprawa nie jest tak czarno biała jak ją sobie rozpisujesz. Polska była w tamtych czasach w głębokiej czarnej dupie przez ruskich i wpływ jaki miał papież dużo dawała samej Polsce. Gdyby wtedy zaczął rozpatrywać wszystkie pedofilie, to kościół mógłby znacząco stracić i jednocześnie Polska. W czasach gdy już Polska nie była bez szans po 89, głównie po przystąpieniu do NATO to papież zwyczajnie był już za stary i za słaby by z CZYMKOLWIEK walczyć. Nie ma co tu kryć, że za plecami miał wielu cfaniaków, a jego stan pozwalał jedynie na to by oczekiwać śmierci. Ratzinger był w zdecydowanie lepszym stanie gdy odchodził.
I wa jakiż to sposób niby papież pomagał?
Nie zawsze pomoc musi być odzwierciedlona w czyny. Jest jak na wojnie, atakujący dwa razy się zastanowi czy atakować państwo z dobrym systemem obronnym - nie musi być używany by odstraszać.
Wystarczyła sama jego obecność, bo gdyby ruskie zachciały w jakiś sposób zająć Polskę, to musieliby się liczyć na odzew Watykanu, który jednak miał wpływ na wiele państw. Zdecydowanie trudniej jest wpływać na państwo, gdy głową danej religii jest osoba z danego państwa.
Nie zawsze pomoc musi być odzwierciedlona w czyny. Jest jak na wojnie, atakujący dwa razy się zastanowi czy atakować państwo z dobrym systemem obronnym - nie musi być używany by odstraszać.
Ło kurwa to rzeczywiście. Odzew Watykanu. I co by to było? List do ZSRR z wyrażeniem bardzo głębokiego zaniepokojenia czy wezwanie wszystkich państw do stawienie się pod flagą Watykanu i ruszenie z krucjatą?
Powiem ci ile ma naprawdę wpływu Watykan. Na świecie codziennie dochodzi do licznych ludobójstw. Watykan codziennie apeluje o pomoc do społeczeństwa międzynarodowego i wszyscy mają na nich głęboko wyjebane. Stolica apostolska dzisiaj już nie nie znaczy.
Wmówiono wam, że JP przyczynił się do upadku komuny i że kościół w czymkolwiek pomógł. Chuja zrobili a wręcz przeszkadzali bo księża to byli najwięksi donosiciele. Wszyscy mieli sztamę z ubecją.
Co do niechęci Irlandczyków to tam doszło do takich kurwa akcji w domach dziecka, że ludzie to czytali przecierając oczy. To już nie jakieś pojedyncze przypadki wyruchania na plebanii tylko burdele dla księży i znajomych były.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów