📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar napisał/a:
Jak dojechał już w miejsce docelowe to załamał się nasyp pod nim, nie dało się tego uniknąć przy tak minimalnym widoku na to co się dzieje pod autem. Dlatego DOBRY kierowca wywrotki w momencie podnoszenia ma wrzuconą jedynkę i nogę przygotowaną na depnięcie gazu a nie wciąż wsteczny, średni kierowca... no cóż, średniemu tysiąc razy się uda a raz nie i wtedy się wykiprowuje...
Skąd wy bierzecie te mądrości?
Żeby zacząć podnosić kiper trzeba włączyć pompę, pompa jest napędzana z silnika a jej obrotami steruje się pedalem gazu bądź rzadziej gazem recznym, sam kiper uruchamia się bądź joystickiem z lewej strony fotela bądź w starszych samochodach pokrętłem (zaworem) też z lewj strony fotela,więc jeżeli masz jednocześnie wrzuconą 1 i wciśnięte sprzęgło (żeby Ci auto nie zaczęło odjezdżać ) to pompa też nie ruszy i nic się nie podniesie... tyle w manualu, w większości automatów natomiast żeby pompa pracowała musi być wrzucony bieg neutrealny. Gdzieś Ty spotkał tych "dobrych kierowców " ?
I 4 bańki dolarów poszły się jebać, bo to chyba jedna z tych skurwysyńskich wywrotek CAT. Lepiej dla kierowcy, że nie przeżył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów