"WYKIPROWAŁ" co to kurwa znaczy??
chuj wie ale skoro pytasz to już coś znaczy...
"WYKIPROWAŁ" co to kurwa znaczy??
Wyładował
chuj wie ale skoro pytasz to już coś znaczy...
"Niech Pan nie spuszcza głowy, ja od wejścia widzę, że jest Pan za skromny. Głowa do góry!"
w tirach słabo widać w lusterkach albo ślepy kierowca
Ale to wozidło...
Damian, to nie nazywa się skrzynia tylko kiper
Kiper to tlok... masz skrzynię z kiprem albo bez... ludzie proszę...
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzJak dojechał już w miejsce docelowe to załamał się nasyp pod nim, nie dało się tego uniknąć przy tak minimalnym widoku na to co się dzieje pod autem. Dlatego DOBRY kierowca wywrotki w momencie podnoszenia ma wrzuconą jedynkę i nogę przygotowaną na depnięcie gazu a nie wciąż wsteczny, średni kierowca... no cóż, średniemu tysiąc razy się uda a raz nie i wtedy się wykiprowuje...
Hmm.. tzw. Klin odłamu.. Pojęcie bardziej do maszyn kopiący, no ale tu też jest wykop/nasyp.. Nie wiem, czy jedynka by tu pomogła. Dobry kierowca zwyczajnie zatrzymałby się w odpowiednim miejscu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów