Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę, że zabiłaby Cię śmiechem
Myślę, że zrobił bym jej dziecko i zniknął. Zwykłe szmacisko do ruchania, nic więcej.
Ładna, młoda, wyuzdana dupa. A że lekko wcięta, to i z poczuciem humoru. Połowa sadolowych stulejarzy wyzywa takie od kurew, dziwek a na skinienie takiej lali, staliby ze swoimi pyrdkami wyprężonymi na baczność. Śnią o tej jedynej, która zrobi rosół, umyje wannę ale i opierdoli gałę po niedzielnym Teleexpresie. Dziewczyna, jak większość metysek ma sporo melaniny w miejscach intymnych, ale jeden z drugim „geniusz” widzi wtedy „czarne suty” albo „czarne cipsko”. Na filmie nie widać włosów pod pachami. Dziewczyna jest wydepilowana. Ma przyzwoicie wyregulowane brwi. Ząbki w komplecie (przynajmniej do przedtrzonowych piątek), co u dzieciaków z faveli nie jest takie oczywiste. Cośtam ma między cyckami (blizna, znamię, chgw). Dłonie zadbane i ogólnie skóra OK. Ale cóż, tu jest sadol. Więcej piwek zbierze pedał ze skarpetą sterczącą z tyłka jak półtora kilo wołowej zrazówki, albo lady-boy z Wietnamu, który w ułamku sekundy zmieni się z seksownej laski w starego, bezzębnego dziadka. Sorry, taki mamy klimat.
Pięknie sytuację opisałeś, koło połowy się zamotałeś świadomy swojej wielkości. wybaczam Ci
.. Ze nie jesteśmy od tego żeby dubla zgłaszać jak ktoś wali kapucyna
Zwykły worek na sperme bo materiał na żonę niestety żaden ale i takie są potrzebne
teraz materiałów na żony nie ma, zostały tylko "worki"
Nawet niezły śmietnik na sperme. Zerżnął by kilka razy dziwkę.
A wiesz gdzie wsadzić ?
Nie oczekuj za dużo od sadoli. 99% z nich, co wyzywa takie dziewczyny od kurew , nigdy nie widziało cipy na żywo, a o ruchaniu już nawet nie wspomnę.
Dokładnie zdrowa normalna dziewczyna, a jak się przyjrzeć to ma tatuaż , a nie bród jak ktoś wyżej wspomniał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów