Oczywiście ryj w smartfonie, k***a.
Pewnie live robił jak wysiadać poprawnie z auta
Fejk jak chuj. Po co by go pedał nagrywał? Telefon jest wygaszony aż do momentu gdy nie zobaczyli w lusterku że autobus jest blisko. Poza tym kto wysiada tak bokiem rozchylając drzwi na maksa? No wiem, nasz Velture Ale tu nie ma na to uzasadnienia. Te drzwi miały zahaczyć o ten samochód.
kurwa zepsułeś cała zabawę
. Poza tym kto wysiada tak bokiem rozchylając drzwi na maksa?
chińczyk ze sztuczną nogą?
Fejk jak chuj. Po co by go pedał nagrywał? Telefon jest wygaszony aż do momentu gdy nie zobaczyli w lusterku że autobus jest blisko. Poza tym kto wysiada tak bokiem rozchylając drzwi na maksa? No wiem, nasz Velture Ale tu nie ma na to uzasadnienia. Te drzwi miały zahaczyć o ten samochód.
fejk kto zrobili Twoi starzy jak ruchali się i zrobili ciebie
Nie wiem kto jeszcze tak wysiada, ale wiem kto wsiada. Specjalista. Znawca motoryzacji. I autko troszkę droższe
chińczyk ze sztuczną nogą?
Pewnie ich sporo.
Za to takiego ciula, bezdennie głupiego, z ostrym niedojebaniem mózgowym ciężko znaleźć.
Oczywiście ryj w smartfonie, kurwa.
Dzięki, iż mnie olśniłeś, bo myślałem, że na wibracjach w Twojej dupie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów