18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
TwójMartwyBliźniak 2019-04-30, 9:22 41
Się uśmiecha jakby miał w kosmos lecieć
Zgłoś
Gags 2019-04-30, 9:29 10
Myślałam, że ten wiatrak się od razu urwie i spadnie mu na głowę. Rozczarowanie
Zgłoś
Sadic 2019-04-30, 9:35
Gags napisał/a:

Myślałam, że ten wiatrak się od razu urwie i spadnie mu na głowę. Rozczarowanie

Może był taki plan, aby rozpędzić śmigło i w ostatecznym momencie kulminacyjnym włożyć tam głowę.
Zgłoś
nowynick 2019-04-30, 9:50 1
Jak bym tak wyglądał też bym się nie wahał
Zgłoś
kaczmarzgr 2019-04-30, 10:38 1
Na szczęście nie zdążyli pokrzyżować mu planów
Zgłoś
Myxxer 2019-04-30, 13:16
nie wiem dlaczego ale też im pomachałem
Zgłoś
Ambra 2019-04-30, 15:21
TwójMartwyBliźniak napisał/a:

.

Rozjebałeś mnie

.

Rozjebałeś mnie

.

Rozjebałeś mnie

.

Rozjebałeś mnie

Ciekawe czy ktoś nagrał filmik jak jeden łeb dzisiaj w Warszawie podpalił się pod kancelaria premiera?
Zgłoś
McQurwa 2019-04-30, 20:48 1
Ambra napisał/a:

.Ciekawe czy ktoś nagrał filmik jak jeden łeb dzisiaj w Warszawie podpalił się pod kancelaria premiera?

Nie warte uwagi
„Mężczyzna po próbie samospalenia został ugaszony przez pracowników Kancelarii Prezesa rady Ministrów. Trafił do szpitala.“

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Kotek_terrorysta 2019-04-30, 21:58 7
W podstawówce był chłopak z problemami. Żeby zwrócić uwagę parę razy symulował wieszanie w kiblu jak słyszał że starzy już pod drzwiami bo z roboty wrócili. No i raz mu się trafiło że ojciec klucze do domu zostawił w aucie. Zanim obrócił na partking i z powrotem było po wszystkim
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-04-30, 22:43 2
Samobóje to tchórze i cioty. Sztuką jest walczyć o życie... Ale w sumie to niech zdychaja w imieniu selekcji naturalnej
Zgłoś
adeusz22 2019-05-01, 2:36
Oglądałem pierwszy film do końca z myślą że kolo wstanie
Zgłoś
brylant1412 2019-05-01, 8:31
to juz nie wiem czy on żyje czy nie

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
C................s 2019-05-01, 9:18 1
Kotek_terrorysta napisał/a:

Zanim obrócił na partking i z powrotem było po wszystkim

Niedaleko mnie była akcja że małolat chciał zasymulować wieszanie na moście. Zadzwonił po karetkę, napisał matce że się wiesza na moście i jak usłyszał karetkę zaczął się powoli spuszczać po linie... A że był pizda i linka cienka to puścił się i w efekcie przerwał rdzeń kręgowy
Zgłoś
Serek4 2019-05-02, 22:05
AyCaramba napisał/a:

Niedaleko mnie była akcja że małolat chciał zasymulować wieszanie na moście. Zadzwonił po karetkę, napisał matce że się wiesza na moście i jak usłyszał karetkę zaczął się powoli spuszczać po linie... A że był pizda i linka cienka to puścił się i w efekcie przerwał rdzeń kręgowy

albo zrywa sie rdzeń albo jak typ z filmu powyżej - podduszanie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów