Typowe objawy przy paleniu bardzo mocnego ekstraktu z szałwii wieszczej. Klepie dopiero w momencie wypuszczania.
Raz w życiu próbowałem (pierwszy i ostatni) i podczas trzymania w płucach nic a jak wypuszczalem to w sekundę mnie poskładało.
Przywiozłem 2x 1g fiolki x20 ekstraktu do PL jak wracałem (nie bylo wtedy jeszcze u nas dopalaczy i nikt nie wiedział co to jest).
Kumple nie wierzyli jak mówiłem jakie to mocne. Jeden chciał zapalić. Mowie innym aby stanęli wokół niego i go łapali jak upadnie.
Śmiali się, że pierdole... Nikt typa nie złapał.
@up
Typowe objawy przy paleniu bardzo mocnego ekstraktu z szałwii wieszczej. Klepie dopiero w momencie wypuszczania.
Raz w życiu próbowałem (pierwszy i ostatni) i podczas trzymania w płucach nic a jak wypuszczalem to w sekundę mnie poskładało.
Przywiozłem 2x 1g fiolki x20 ekstraktu do PL jak wracałem (nie bylo wtedy jeszcze u nas dopalaczy i nikt nie wiedział co to jest).
Kumple nie wierzyli jak mówiłem jakie to mocne. Jeden chciał zapalić. Mowie innym aby stanęli wokół niego i go łapali jak upadnie.
Śmiali się, że pierdole... Nikt typa nie złapał.
Pierdolnij się w łeb. Przestań zmyślać. Rudy niestety pozostaniesz.
Taki jesteś wszechpierdolący? A to? Mówi ci to coś?
Pierdolnij się w łeb. Przestań zmyślać. Rudy niestety pozostaniesz.
Taki jesteś wszechpierdolący? A to? Mówi ci to coś?
Obrazek
Nie jarales i pierdolisz.
Bys x20 zajaral to bys wiedzial wiec ni2 pierdol docencie teoretyku.
Są ekstrakty marychy ale nie działają tak jak szałwia. Potrafi poskładać starego palacza co skrystalizowane THC zjara nosem
Najbardziej podoba mi się to płynne przejście ze stanu rozbawiania w paranoję
Dawno temu szałwia wieszcza była legalna, dopóki zjeby intelektualne nie zaczęły upubliczniać.
czekać tylko jak gałkę muszkatołową ze sklepów wycofają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów