Już chyba nie muszę pisać jaka płeć jest za kierownicą..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Autor tematu chyba ma downa. To było najlepsze posunięcie kierowcy. Gdyby zrobił kontrę na takiej drodzę, to z pewnością obróciłoby nim i kolega z kamerą by nie wyrobił. Tak, to nikomu krzywdy nie zrobił zjechał pięknie na śnieg i jest elegancko. Pewnie zderzak pogruchotany i to by było na tyle.
co wy kurwa chcecie?? 3 nie odsniezonym pasem jedzie...
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
filmik w warszawie na nie odśnieżonej krzyżówce..
Wjebanie się przed kogoś i zjechanie na nową autostradę która nie została jeszcze otwarta.. Prowadzili robotnicy..
Mit obalony !
Wjebanie się przed kogoś i zjechanie na nową autostradę która nie została jeszcze otwarta.. Prowadzili robotnicy..
Mit obalony !
o co wam chodzi przecież widać na filmiku że to ten tym starym rumplem nie wiadomo dlaczego tak z dupy gwałtownie zahamował. wybór prosty, albo go omijać i wpaść w poślizg albo wjechać mu w dupe.
Cytat:
wlasnie zachowanie kierowcy na babe nie wskazuje, bo zareagowal szybko i zmienil pas i szybko na pobocze, zeby nie stwarzac zagrozenia innym machajac kierownica we wszystkie strony
kto nie rozumie to za 5 lat zrobi prawko i zrozumie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów