karma dzifko. 2x miałem taką sytuacje. Chuje w puszkach myślą że są panami drogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ból dupy plebsu, którego nie stać na motocykl, jest za każdym razem cudowny
Ciekawe czy cebulaków da radę tak kiedyś nauczyć takiej kultury na drodze
Nie wiem na jakim zadupiu żyjesz, u mnie na Ślunsku ludzie robią pojazdom uprzywilejowanym miejsce natychmiast, no ale to pewnie te wstrętne wunglojady i volsdeutsche, więc czego się spodziewać
Zresztą dziwie się twojej opinii, bo nieraz widziałem jak w Krakowie, Wrocławiu, czy też Poznaniu ludzie normalnie ustępują, może ty jeden z tych co żyją tylko w mieszkaniu i na ławce w parku, a wiedzę o świecie czerpią z komentarzy na onecie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów