karma dzifko. 2x miałem taką sytuacje. Chuje w puszkach myślą że są panami drogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Patrz w lusterka, niedojebanie mózgowe jest wszędzie...
No i prawidłowo, baby za kierownicą nigdy się nie sprawdzają.
U nas psy na postoju by go olali a tak w ogóle to konfident i chuj
@up niby konfident, ale jak mu taka baba wjedzie w jego motorek, to to może być jego ostatnio podróż w życiu, jak jesteś w samochodzie to pół biedy, dlatego zawsze staram się uważać na gości w moto, bo bez względu na to czy będę miał racje na drodze, to jakoś nie chcę mieć gościa na swoim koncie
fajnie mają drogi, pasy awaryjne po każdej stronie. I zobaczcie jakie zachowanie kierowców na obu pasach jak jedzie pojazd uprzywilejowany. Ciekawe czy cebulaków da radę tak kiedyś nauczyć takiej kultury na drodze
Dobrze zrobił, niech się nauczy jeździć babeczka. W każdej grupie jest garstka idiotów wychowanych na ''Szybkich i wściekłych'', ale mogą się na torze wyszaleć a na kretynizm powinny być pigułki aplikowane doczaszkowo. Ciekawe co kolega zrobiłby w takiej sytuacji, że od razu od kapusiów i chujów wyzywa.
i taka policje szanuje.. stoja na widoku, reakcja natychmiastowa. A nie jak do niedawna... fotoradar, a reszta w dupie. Zalozmy, ze to Polska i stoja przy fotoradarze, za chuja by nie zostawili sprzetu tylko co najwyzej przekazali by to dyzurnemu, ten z kolei komus tam, zanim by tam dojechali, to baba by juz byla na swojej posesji z samochodem w garazu i bez zezwolenia/nakazu kupa. Sprawa w sadzie wezwania, ciaganie motocyklisty. jebac
i taka policje szanuje.. stoja na widoku, reakcja natychmiastowa. A nie jak do niedawna... fotoradar, a reszta w dupie. Zalozmy, ze to Polska i stoja przy fotoradarze, za chuja by nie zostawili sprzetu tylko co najwyzej przekazali by to dyzurnemu, ten z kolei komus tam, zanim by tam dojechali, to baba by juz byla na swojej posesji z samochodem w garazu i bez zezwolenia/nakazu kupa. Sprawa w sadzie wezwania, ciaganie motocyklisty. jebac
chujami z puszki to matka cię karmiła na śniadanie
Duże, zimne piwo.
A oświadczenie woli, kurwiu podpisałeś?
Lewy pas to nie kółko różańcowe motopizdo
Czy tylko mnie kłuje w oczy to, jak zachowują się motocykliści? Jak im pasuje to podpierdalają pomiędzy pasami, wyprzedzają samochody stojące w korku/czekające na zmianę świateł etc. A gdy chcą kogoś "ukarać" to zachowują się jak normalnie użytkownicy drogi. Jak można mieć tak prymitywną mentalność ???
Motozjeby...
Motozjeby...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów