Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fake jak chuj.
Niby w Anglii siedzi, a usg robiła w Polsce w Jastrzębiu Zdroju, na górze zdjęcia jest napisane w jakiej przychodni.
Link do strony przychodni:
medicus99.pl/
Daliście się wkręcić jak dzieci
A po drugie dlaczego jest napisane: miałam Ci powiedzieć jak wróce ale nie wytrzymałam bla bla bla bla i niżej chyba żartujesz przez jedną i tą samą osobę? Krystek jakiś tam?
@up a Ty jakbyś się poczuł na jej miejscu? Jak się czujesz jak dasz komuś nietrafiony prezent? A co dopiero prezent, który powinien go uczynić najszczęśliwszym na świecie.
A jeżeli ma podejrzenia, że dziewczyna się kurwi to po chuj ryzykował dziecko.
Człowieku, o takich rzeczach się nie pisze na tablicy, tylko na priv.
Panna nienormalna.
Dobrze koleś gada o tym teście na ojcostwo, a jak by laska miała w głowie coś więcej niż jogurt, to by nie robiła mu problemu.
to nie jogurt
Trochę nie ogarniasz facebooka; to nie jest ta sama osoba.
Po drugie trochę nie taktowne jest wyskakiwanie z tym na forum publicznym oraz oskarżanie laski (o ile była wierna) o to że mogła się puścić . Była dosyć dojrzała więc pewnie się przywiązała do tej lebiody .
Tyle ode mnie
'
Po drugie trochę nie taktowne jest wyskakiwanie z tym na forum publicznym oraz oskarżanie laski (o ile była wierna) o to że mogła się puścić . Była dosyć dojrzała więc pewnie się przywiązała do tej lebiody .
Tyle ode mnie
na tyle dojrzała, żeby pękła jej dupa i ogłosiła to na fb
@up up Wyjaśniłeś jedną z wielu tajemnic, które męczą moją egzystencję.
Pewnie dała cipy za frytki i jelenia szuka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów