📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wciseł nie ten guzik, tylko ten od kółków no i je zchował za wcześnie.
Velture napisał/a:
To uczucie kiedy srasz po ostrym kebsie i dostajesz wytrysku jednocześnie
Jak pieczenie odbytu, w dodadtku gdy coś przez niego przechodzi, wywołuje u ciebie wytrysk, to mam dla ciebie złą wiadomość...
janlew napisał/a:
Jak pieczenie odbytu, w dodadtku gdy coś przez niego przechodzi, wywołuje u ciebie wytrysk, to mam dla ciebie złą wiadomość...
Nie zagalopowałeś się zbytnio kolego?
Tylko buk mosze mnje sondzidź!
Hm. Jak ktoś dostaje wytrysku podczas rozrywania dupy to musi być to jeden z kilku aspirujących na lewackich anarchistów użyszkodnik sadistica. Wszyscy wiedzą, którzy to, więc bez nazwisk.
Kiedy myślisz że jesteś bezpieczny, bo zadziałała katapulta, ale wpierdalasz się w ogień na pasie.
Popsuł samolot.
Noniesondze napisał/a:
Twierdzienie, że jak ktoś jest gejem, to musi mieć takie a nie inne poglądy, albo jak jest czarny, żyd, kurwa wszystko to musi mieć takie a nie inne poglądy, jest powodem dla którego prawica przegrywała przez lata. Teraz z tego samego powodu przegrywa jednakowoż lewica. Tak czy siak, jebać debili wrzucających wszystkich do jednego wora.Hm. Jak ktoś dostaje wytrysku podczas rozrywania dupy to musi być to jeden z kilku aspirujących na lewackich anarchistów użyszkodnik sadistica. Wszyscy wiedzą, którzy to, więc bez nazwisk.
Velture napisał/a:
To uczucie kiedy srasz po ostrym kebsie i dostajesz wytrysku jednocześnie
CO akcja z filmu ma wspólnego z twoim prostackim opisem własnych przeżyć?
@Mors_Nigra Ach, jo. Skróty myślowe są ciężkie. Tak się złożyło, że konkretne wspomniane trole swoimi postami zawsze oscylują ideowo wokół tych trzech zagadnień.
A co do idiotów z lewicy i prawicy (i centrum. ten system jest nieadekwatny) to nie ma nawet o czym gadać.
It's okay to be white, tak samo w porządku jest nie wierzyć w żadnego boga.
A co do idiotów z lewicy i prawicy (i centrum. ten system jest nieadekwatny) to nie ma nawet o czym gadać.
It's okay to be white, tak samo w porządku jest nie wierzyć w żadnego boga.
Velture napisał/a:
Nie zagalopowałeś się zbytnio kolego?
Tylko buk mosze mnje sondzidź!
Jeszcze czego.
Podwozie było złe...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów