Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, że stary komuch nie domaga się równego podziału swojego majątku wśród społeczeństwa...
Pewnie dlatego, że nie należał do PZPR. Był on po prostu rzecznikiem rządu w latach 1981-1989.
Ja tylko chcę w tym miejscu wszystkim zgromadzonym przypomnieć, że to rabin ssie penisa niemowlakom. Tak. Po obrzezaniu żyd bierze i wkłada członka małego dziecka sobie w usta a następnie go ssie odsysając krew. Żydzi robią tak od wieków.
I jakby co przypominam, że nic się nie zmieniło a ja dalej nie mam chrztu.
Dziękuję za uwagę.
Ja chcę przypomnieć, że obrzezanie to rytuał.
I przypominam też, że czynności wykonywane przez ginekologa to badanie medyczne a nie ordynarna macanka wykonywana przez sapiącego oblecha po to, by waszej kobicie dobrze zrobić. Dlatego przypominam: Polaku nie bij swej kobiety gdy ta powie, że wróciła od ginekologa
takimi "uczciwymi" poglądami pokazuje czym jest zlewacenie - wybiórczą, idiologiczną głupotą podszytą strachem o własną dupę
No tak, ty pewnie o własną dupę się nie boisz, za to o jakiegoś wyimaginowanego bożka, że dozna krzywdy z rąk człowieka, już owszem. Ja pierdolę, średniowiecze!
Tylko skąd to macie wiedzieć skoro nigdy nie czyta liście tylko pierdolocie tak od rzeczy bo tak powiedzieli w radio Maryja.
Nie śmieje się z hipokrytow, lapowlarzy, pedofili bez względu na opcje polityczna.
Nie to tygodnik w którym napierdalaja się ze wszystkich. Są neutralni. Z islamistow też się śmieją.
Tylko skąd to macie wiedzieć skoro nigdy nie czyta liście tylko pierdolocie tak od rzeczy bo tak powiedzieli w radio Maryja.
Nie śmieje się z hipokrytow, lapowlarzy, pedofili bez względu na opcje polityczna.
A tam wielokrotnie czytałem, bo za gówniarza to było jedyne źródło nagości, które się tam czasem trafiało
A co do neutralności, to akurat przypomina mi bardziej gazetę wyborczą, tyle że bardziej hardcorowa, ale jednak w wielu kwestiach sprowadza się do tej samej narracji
A tam wielokrotnie czytałem, bo za gówniarza to było jedyne źródło nagości, które się tam czasem trafiało
A co do neutralności, to akurat przypomina mi bardziej gazetę wyborczą, tyle że bardziej hardcorowa, ale jednak w wielu kwestiach sprowadza się do tej samej narracji
Już nie wymyślaj, że NIE przypomina wyborczą. Wyborcza bardziej przypomina dawne skandale.
NIE jest gazetą dla racjonalistów a Wyborcza to stek bzdur dla chuj wie kogo. Czasem im się trafi jakiś dobry artykuł ale to chyba tylko jak ich cenzor dyżurny od poprawności politycznej zaśpi.
kryptolewusy mu hołdują a ja widzę tylko ograniczonego do jednej tematyki starego tetryka
Jednak to działa, bo dalej spinacie dupy.
I przyszedł pan Wojciech, zmienił wolę pana, przyszył dupie uszy I stworzył Urbana.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów