Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolosasz 2019-01-01, 12:25 1
mygyry napisał/a:

Ciekawe, że stary komuch nie domaga się równego podziału swojego majątku wśród społeczeństwa...

Pewnie dlatego, że nie należał do PZPR. Był on po prostu rzecznikiem rządu w latach 1981-1989.

Velture napisał/a:

Ja tylko chcę w tym miejscu wszystkim zgromadzonym przypomnieć, że to rabin ssie penisa niemowlakom. Tak. Po obrzezaniu żyd bierze i wkłada członka małego dziecka sobie w usta a następnie go ssie odsysając krew. Żydzi robią tak od wieków.

I jakby co przypominam, że nic się nie zmieniło a ja dalej nie mam chrztu.

Dziękuję za uwagę.

Ja chcę przypomnieć, że obrzezanie to rytuał.

I przypominam też, że czynności wykonywane przez ginekologa to badanie medyczne a nie ordynarna macanka wykonywana przez sapiącego oblecha po to, by waszej kobicie dobrze zrobić. Dlatego przypominam: Polaku nie bij swej kobiety gdy ta powie, że wróciła od ginekologa
Zgłoś
mygyry 2019-01-01, 12:29 12
@up Ty kompletnie nie rozumiesz pewnych aluzji a chcesz napisać, coś co ci się wydaje mądre...
Zgłoś
cobranocka 2019-01-01, 13:35
A co z tym pierwszym cytatem ? jakiś inny ...
Zgłoś
ellsworth 2019-01-01, 15:32 2
HAL9000/2 napisał/a:

takimi "uczciwymi" poglądami pokazuje czym jest zlewacenie - wybiórczą, idiologiczną głupotą podszytą strachem o własną dupę

No tak, ty pewnie o własną dupę się nie boisz, za to o jakiegoś wyimaginowanego bożka, że dozna krzywdy z rąk człowieka, już owszem. Ja pierdolę, średniowiecze!
Zgłoś
Wiewór 2019-01-01, 17:44 7
Nie to tygodnik w którym napierdalaja się ze wszystkich. Są neutralni. Z islamistow też się śmieją.
Tylko skąd to macie wiedzieć skoro nigdy nie czyta liście tylko pierdolocie tak od rzeczy bo tak powiedzieli w radio Maryja.
Nie śmieje się z hipokrytow, lapowlarzy, pedofili bez względu na opcje polityczna.
Zgłoś
L................a 2019-01-01, 17:47 3
Wstawka z Panem Jerzym, a sadolowe katolstwo sra żarem, aż wióry lecą. No, popluli na "starego komucha", to teraz jazda na plebanię, bo ksiądz dobrodziej czeka z "błogosławieństwem".
Zgłoś
mygyry 2019-01-01, 18:09
Abraxus napisał/a:

Nie to tygodnik w którym napierdalaja się ze wszystkich. Są neutralni. Z islamistow też się śmieją.
Tylko skąd to macie wiedzieć skoro nigdy nie czyta liście tylko pierdolocie tak od rzeczy bo tak powiedzieli w radio Maryja.
Nie śmieje się z hipokrytow, lapowlarzy, pedofili bez względu na opcje polityczna.

A tam wielokrotnie czytałem, bo za gówniarza to było jedyne źródło nagości, które się tam czasem trafiało
A co do neutralności, to akurat przypomina mi bardziej gazetę wyborczą, tyle że bardziej hardcorowa, ale jednak w wielu kwestiach sprowadza się do tej samej narracji
Zgłoś
A................s 2019-01-01, 19:31
Pierdolony żydokomuch
Zgłoś
Nutzz 2019-01-01, 22:18 1
A przepraszam bardzo, w dupę was w tym śmiesznym kraiku jebie ksiądz czy imam? Bo mi się nie wydaje żeby bolzga miała jakikolwiek problem z muzułmanami wpierdalającymi się między wódkę a zakąskę i za paznokcie.
Zgłoś
Wiewór 2019-01-02, 8:14 2
mygyry napisał/a:

A tam wielokrotnie czytałem, bo za gówniarza to było jedyne źródło nagości, które się tam czasem trafiało
A co do neutralności, to akurat przypomina mi bardziej gazetę wyborczą, tyle że bardziej hardcorowa, ale jednak w wielu kwestiach sprowadza się do tej samej narracji

Już nie wymyślaj, że NIE przypomina wyborczą. Wyborcza bardziej przypomina dawne skandale.
NIE jest gazetą dla racjonalistów a Wyborcza to stek bzdur dla chuj wie kogo. Czasem im się trafi jakiś dobry artykuł ale to chyba tylko jak ich cenzor dyżurny od poprawności politycznej zaśpi.
Zgłoś
TB303 2019-01-02, 8:24
HAL9000/2 napisał/a:

kryptolewusy mu hołdują a ja widzę tylko ograniczonego do jednej tematyki starego tetryka

Jednak to działa, bo dalej spinacie dupy.
Zgłoś
janlew 2019-01-02, 10:54 1
Ja tam widzę żyda antykatolika, który jebie kozła. Jedyne co mnie dziwi to że go dyma, a nie całuje po ogon, ale widać i wśród parchów zmieniają się mody
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-01-02, 16:51
Od początku świata, od dziejów zarania dupa służyła wyłącznie do srania.
I przyszedł pan Wojciech, zmienił wolę pana, przyszył dupie uszy I stworzył Urbana.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem