No to komuch pojechał po całości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On się nie pierdoli w tańcu
kryptolewusy mu hołdują a ja widzę tylko ograniczonego do jednej tematyki starego tetryka
HAL9000/2 napisał/a:
kryptolewusy mu hołdują a ja widzę tylko ograniczonego do jednej tematyki starego zjeba
Wbrew pozorom jeden z niewielu uczciwych komuchów. Jak zadali pytanie, dlaczego nie jedzie po bandzie z muslimami, to powiedział uczciwie że się boi obrażać islamistów. A to wśród lewaków cecha rzadka
bleblebator1 napisał/a:
boi (się) obrażać islamistów.
takimi "uczciwymi" poglądami pokazuje czym jest zlewacenie - wybiórczą, idiologiczną głupotą podszytą strachem o własną dupę
Ja tylko chcę w tym miejscu wszystkim zgromadzonym przypomnieć, że to rabin ssie penisa niemowlakom. Tak. Po obrzezaniu żyd bierze i wkłada członka małego dziecka sobie w usta a następnie go ssie odsysając krew. Żydzi robią tak od wieków.
I jakby co przypominam, że nic się nie zmieniło a ja dalej nie mam chrztu.
Dziękuję za uwagę.
I jakby co przypominam, że nic się nie zmieniło a ja dalej nie mam chrztu.
Dziękuję za uwagę.
Przyszła kryska na Matyska
Cytat:
Redaktor naczelny tygodnika "Nie" Jerzy Urban został skazany za obrazę uczuć religijnych. Musi zapłacić 120 tys. zł grzywny. W rozmowie z "Gazetą Wyborczą" Urban przyznaje, że wyrok może doprowadzić do zamknięcia tygodnika.
mygyry napisał/a:
Przyszła kryska na Matyska
120k kary i już grozi zamknięcie... to pokazuje jak duże jest zainteresowanie tym gównem jeśli marne 120 tysięcy może doprowadzić do bankructwa tego szmatławca.
Swoją drogą to pamiętam jakoś w 1-3 klasie podstawówki ktoś przyniósł do szkoły to NIE i tam była na 1 stronie pani bufetowa. Świnia z ryjem tej judej Gronkowiec-tańczę-walca.
No to akurat było zabawne i jako kilkuletnie dzieci mieliśmy niezłą polewkę z tego jak lataliśmy po korytarzu i pokazywaliśmy innym dzieciakom.
Velture napisał/a:
120k kary i już grozi zamknięcie... to pokazuje jak duże jest zainteresowanie tym gównem jeśli marne 120 tysięcy może doprowadzić do bankructwa tego szmatławca.
nie bój się, skurwiel śmierdzi wedle rożnych ocen majątkiem wartym od 130 do 150 milionów. żeby było śmieszniej otrzymuje... co miesięczną emeryturę w wysokości... 5700zł
Jak to się dzieje, że jedni starzeją się z klasą, a innym z wiekiem odpierdala i zamieszczają w internecie tutorial jak nie gwalcić dzieci?
HAL9000/2 napisał/a:
nie bój się, skurwiel śmierdzi wedle rożnych ocen majątkiem wartym od 130 do 150 milionów. żeby było śmieszniej otrzymuje... co miesięczną emeryturę w wysokości... 5700zł
Ciekawe, że stary komuch nie domaga się równego podziału swojego majątku wśród społeczeństwa...
nie zagladajcie nikomu do kieszeni tylko wezta sie za lopaty i do roboty kopac rowy za miske ryzu jebanym bolszewikom od kurdupla
Urban wiecznie żywy.
Huj w dupę wiadomo komu.
Huj w dupę wiadomo komu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów