Wytrzymały rower
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowery do trialu mają to do siebie że są składane i dobierane z najwytrzymalszych części właśnie do takich akcji i spuszcza się z tyłu trochę powietrza aby była lepsza amortyzacja. A skok fajny, propsuje.
Liczyłem na to że rama się złamie, ale niestety to nie rower z biedry.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Liczyłem na to że rama się złamie, ale niestety to nie rower z biedry.
Czystą metodą dedukcji wywnioskowałem, że gdyby to nie był rower z "biedry" to by nim tak nie rzucał. Ewentualnie tatuś ma tyle pieniędzy, że równie dobrze mógłby rozdawać porządny sprzęt na ulicy, ale raczej wątpię.
Kiedyś na tutaj, na sadolu był film jak koleś robił różne triki (w tym podobne do tego) na jakimś składaku z lat 90 i przeżył, jak ktoś zainteresowany to może znajdzie. Mi się nie chce. Także argument "rower z tytanu" nie przejdzie.
@ZabójczaParówka
Czysta metoda dedukcji mowie Ci ze rowery do sportow grawitacyjnych sa naprawde bardzo wytrzymale, do tego tak jak ten tutaj pozbawione przerzutek, odblaskow, klaksonow, dzwonkow i innego badziewia ktore sie latwo lamie.
Gdyby ten rower nie wytrzymywal takiego ot rzucenia nim sobie od niechcenia nie bylby nic wart, jest zaprojektowany do katowania i do odbijania sie od roznych rzeczy w przypadku np niewyladowanego tricku. Zapewniam Cie ze to nie sa jednorazowe rowery, a zachowanie chlopaka moze tlumaczyc np przez przyplyw adrenaliny.
I z tytanu zapewne nie jest, zazwyczaj ze stali chromo molibdenowej, albo zwyczajnego alu.
Czysta metoda dedukcji mowie Ci ze rowery do sportow grawitacyjnych sa naprawde bardzo wytrzymale, do tego tak jak ten tutaj pozbawione przerzutek, odblaskow, klaksonow, dzwonkow i innego badziewia ktore sie latwo lamie.
Gdyby ten rower nie wytrzymywal takiego ot rzucenia nim sobie od niechcenia nie bylby nic wart, jest zaprojektowany do katowania i do odbijania sie od roznych rzeczy w przypadku np niewyladowanego tricku. Zapewniam Cie ze to nie sa jednorazowe rowery, a zachowanie chlopaka moze tlumaczyc np przez przyplyw adrenaliny.
I z tytanu zapewne nie jest, zazwyczaj ze stali chromo molibdenowej, albo zwyczajnego alu.
Cytat:
musisz odrazu tak filozofować powiedz odrazu ze chodziło Ci o amelinium
ZabójczaParówka napisał/a:
(...)
Kiedyś na tutaj, na sadolu był film jak koleś robił różne triki (w tym podobne do tego) na jakimś składaku z lat 90 i przeżył, jak ktoś zainteresowany to może znajdzie. Mi się nie chce. Także argument "rower z tytanu" nie przejdzie.
sadistic.pl/street-trial-vt103973.htm
koleś przechuj, wiedziałem że warto będzie dodać do ulubionych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów