Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to nie sadystyczny film, ale widok jest piękny
no ku.... jak widze taki opis filmiku to rzygac mi sie chce coraz wiecej jakis gejowatych postow z bardziej gejowatymi filmami won z tym dziadostwem na jakiegos je.. kwejka czy inne gowno!!!! pozdro
I tradycyjne dla Polaków puszczanie w Noc Kupały chińskich lampionów... Brakuje jeszcze czirliderek, dnia św. Patryka, helołinu i już można ze szklaneczką whisky, przy tradycyjnym indyczku w Święto Dżiękczynienia usiąść w hamaku, obejrzeć mecz baseballa i powiedzieć sobie: jestem taki zadowolony z tego, że jestem Prawdziwym Polakiem który jest dumny z własnej kultury i nie musi podkradać zwyczajów od innych!
Mam do Ciebie pewną prośbę - zanim coś powiesz to pomyśl, a jak nie masz pojęcia na dany temat to nie zabieraj głosu. To Ci pomoże w życiu
Noc Kupały jest świętem słowiańskim, obchodzonym w Polsce. Później nazywana była sobótką. Polecam "Pieśń świętojańska o sobótce" autorstwa Jana Kochanowskiego
helołinu i już można ze szklaneczką whisky...
Akurat ten cały jebany Halloween już u nas zagościł, i to nie tylko na osiedlach domków. U mnie w bloku, banda małych skurwysynów za to, że nie dałem i słodyczy obsypali mi drzwi i wycieraczkę mąką... Pierdolone zamerykanizowane społeczeństwo...
I tradycyjne dla Polaków puszczanie w Noc Kupały chińskich lampionów... Brakuje jeszcze czirliderek, dnia św. Patryka, helołinu i już można ze szklaneczką whisky, przy tradycyjnym indyczku w Święto Dżiękczynienia usiąść w hamaku, obejrzeć mecz baseballa i powiedzieć sobie: jestem taki zadowolony z tego, że jestem Prawdziwym Polakiem który jest dumny z własnej kultury i nie musi podkradać zwyczajów od innych!
To chuja wiesz o polskiej kulturze, bo jak nasi praojcowie świętowali kupałę to Ciebie kurwa nawet w boskich planach jeszcze nie było.
Ale widocznie jesteś katolem, bo tylko oni zniszczyli kulturę słowiańską.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów