18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Noc Kupały
Darzla • 2013-01-10, 17:11
W niektórych regionach Polski w tym dniu pali się duże ogniska, ale są one niczym w porównaniu do ogniska zrobionego przez Norwegów w Noc Świętojańską w 2010 roku. W 2010 norweskie Alesund podeszło do bicia rekordu w kategorii największego ogniska na świecie. Wieża o wysokości 40 metrów, w większości została zbudowana z drewnianych palet.

Reszta w komentarzach
Źródło
Zgłoś
Shinigamix 2013-01-10, 17:15 7
Zgłoś
Darzla 2013-01-10, 17:15 9

Zgłoś
h7kchryst 2013-01-10, 17:38
Spora SUKA

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
D................k 2013-01-10, 17:57 4
Tu jest fotka z 1973:
Zgłoś
Magik2501 2013-01-10, 18:06 2
Tylko pedały nie obchodzą Kupały!

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Echis 2013-01-10, 19:10 10
Kurwa, jednak widać, że Norwegia to bogaty kraj. Wiecie ile kurwa kosztują euro-palety na skupie? W chuj.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
corhydron32 2013-01-10, 21:00 1
No takie palety ostatnio w mojej okolicy ponad 20zł chodziły. A patrzcie ile ich tam jest. Parę tyś hajsu spalili burżuje. Dobrze że chociaż efekt fajny
Zgłoś
stagger_lee 2013-01-10, 23:52 3
Wolałbym, żeby z moich podatków zrobili coś zajebistego, jak to ognisko, niż u nas 460 darmozjadów z wysokimi pensjami dostało tablety
Zgłoś
baleksus 2013-01-10, 23:59 28
To ognisko było większe

Zgłoś
koperfilc 2013-01-11, 0:06 15
Norwegowie lubią bić rekordy
Zgłoś
smougie 2013-01-11, 0:14
Wszystko elegancko, fajny efekt, spoko święto - tylko dlaczego u mnie w mieście obchodzi się z tak mega pedal*** poziomiu?

Zgłoś
Cornys 2013-01-11, 0:16
A gdzie kiełbaski?
Zgłoś
Sorg 2013-01-11, 0:22
Czymże jest ten skromny ogień wobec tego, który trawił czarne zwierzęta.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
raistpol 2013-01-11, 0:32
@up

nie czaje Cie, mimo tego ze, nie jednokrotnie nawet przed 30 minutami powiedziano mi ze, jestem dziwny....,

ps.

przecinki wstawiałem na chybił trafił

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów