Od takich akcji propagandowych zaczynały się problemy UK, Francji oraz Niemiec. NIE dla Islamu i Arabów w Polsce!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Od takich akcji propagandowych zaczynały się problemy UK, Francji oraz Niemiec. NIE dla Islamu i Arabów w Polsce!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Imigrują z swoich krajów bo się źle żyje, chcą aby było tak jak w ich ojczystych krajach. Logiczne kuchwa.
islamusy się wpierdolą organizując takie imprezki wszystko będzie ładnie pięknie a jak ich przybędzie to będą nas tępić, odcinać głowy i strzelać do naszych bliskich! trzeba robić to samo co oni! Oko za oko ząb za ząb wyrżnąć to w pizdu zanim się tego namnoży na tyle, że bedzie już za późno!! Gonić to od razu i niech nie wracają. Jeszcze jakaś babka w 3:00 minucie mówi jacy to oni są super mili i w ogóle (kurwa już nie wspominam o innych wypowiedziach, bo ręce opadają). A jacy mają być jest ich teraz garstka to siedzą cicho bo JESZCZE się boją więc póki co odpierdalają jakieś tańce bojowe ku uciesze ludzi "ciekawych ich kultury i religii". Zapraszam na sadistica niech zobaczą jak to się kończy. Taka pierdolona tolerancja i udawanie, że wszystko jest ok w końcu Nas zgubi. I polecam na fb "STOP islamizacji Europy" bo można tam na co dzień trochę ciekawych rzeczy się dowiedzieć!
ze wszystkich krajów islamskich powinno się zrobić skansen i trzymać jedynie żeby pokazywać i ew. straszyć tym niegrzeczne dzieci
Dziwne, że nie znalazł się nikt kto by im te stoły powywracał do góry nogami.
Rozbawił mnie niezmiernie kolego Twój brak znajomości ortografii, piwo za to
Ale co do reszty nie do końca się zgadzam, trzeba z tym bydłem walczyć jednak nie tak radykalnie bo zaraz będzie krzyk że rasizm i nietolerancja(btw. arabusy są pierwsi do tego żeby wieszać mniejszości pedalskie). Należy stosować odpowiednią politykę regulującą (czytaj zabraniającą) napływ mniejszości islamskiej do kraju
Ale co do reszty nie do końca się zgadzam, trzeba z tym bydłem walczyć jednak nie tak radykalnie bo zaraz będzie krzyk że rasizm i nietolerancja(btw. arabusy są pierwsi do tego żeby wieszać mniejszości pedalskie). Należy stosować odpowiednią politykę regulującą (czytaj zabraniającą) napływ mniejszości islamskiej do kraju
"Motywy te zaczerpnięte są z architektury, występują we wszystkich krajach muzułmańskich. Można je spotkać np w Andaluzji"
kultura fajna o ile sie nie wpierdalają tam gdzie ich być nie powinno. lubią ruchać kozy, niech ruchają. ja tam jestem tolerancyjny, ale niech lepiej stąd wypierdalają.
Kurwa, że mnie takie rzeczy omijają... a chętnie bym stanął przed nimi i zaczął czytać na głos biblię.
Oczywiście same kobitki i geje zachwycone islamem.
tyle uranu na świecie a nikt ich nie wysadzi ehh
Polskie kobiety marzą o egzotycznej przygodzie, nie myślą o konsekwencjach. Myślą, że spotkają araba na białym rumaku i dają im dupy. Obudzą się po ślubie jak dostaną od ciapatego po ryju i kebab zabierze im dzieciaki do kebablandu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów