📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
gordonviet napisał/a:
Od kurwy i jeszcze trochę jest kopalni węgla na D. Śląsku. Ot taki Lubin chociażby węglem stoi a tamtejsi mieszkańcu mają w zwyczaju podcierać się hajsem, z braku lepszego dla niego zastosowania.
Chyba cię na ślunsku spłodzili skoro uważasz, że Lubin węglem stoi kurwa
Mówi ci coś nazwa "Zagłębie MIEDZIOWE" debilu?
A jeżeli uważacie, że w Lubinie i okolicach mamy kopalnie węgla, to radzę się dokształcić.
btw. zagłębie miedziowe i węgiel?
A jeżeli uważacie, że w Lubinie i okolicach mamy kopalnie węgla, to radzę się dokształcić.
btw. zagłębie miedziowe i węgiel?
Jak tu co niektorzy nie znaja roznicy miedzy gornym a dolnym slaskiem. Ponadto twierdza ze na dolnym dzialaja kopalnie a w lubinie maja wegiel to ja radze wam przewertowac najpierw ksiazke od geografii z gimnazjum zanim znowu zaczniecie pisac kocopoly o dolny/gornym slasku.
W Wałbrzychu działają kopalnie węgla kamiennego. Udowodniłbym to robiąc zdjęcia ale nie chce wyglądać jak ta Nubira.
Cytat:
Wskaż mi działającą kopalnie węgla na dolnym śląsku ciemna maso.
KWB Turów zapierdala z wydobyciem na 3 zmiany w 4-brygadówce.
Ciemna maso.
Ha, sam jestem z Dolnego. A Śląsk to także nazwa regionu. To, że potocznie odnosi się do Górnego Śląska to całkiem inna sprawa.
To, że auto na Wrocławskich blachach nie znaczy, że akcja miała tam miejsce. Pewnie w warszawie bo tylko tam taka wiocha, że ludzie kilofy w domach trzymają i świnie na balkonie.
W kombinatach hucianych i kopalniach węgla kilof wbity w auto to normalka tylko zazwyczaj jest wbity w dach "tutaj małe lenistwo widzę " .
Auto przebite należy do ludzia który przeszkadza żyć innym w tej firmie - wnioskuj sam to już prawie tradycja
Auto przebite należy do ludzia który przeszkadza żyć innym w tej firmie - wnioskuj sam to już prawie tradycja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów