📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Hahaha, gorole nawet nie potrafią rozróżnić Górnego Śląska od Dolnego Śląska Geograficzne i życiowe cioty.
Ja wam wyjaśnię W Wałbrzychu prężnie działają biedaszyby. Następny fakt jest taki, że auto ma na Tablicach DW. Idąc dalej tym tropem, stwierdzam, że właściciel auta przyjechał na Sobięcin w Wałbrzychu aby odwiedzić znajomego na sylwestra. A jako że Górnik Wałbrzych i Wrocław nie czują do siebie sympatii to za pewne akcja kibicowska skończyła się tak
Śląsk był jeden to komuna zrobiła podziały i specjalnie jeszcze wpierdolili województwo opolskie aby bardziej podzielić
Ciemna maso.
Ja pierdole KWB węgiel BRUNATNY kurwa, który idzie tylko do elektrowni. Spróbuj zasilać kocioł węglowy w domu weglem brunatnym to daleko kurwa zajedziesz...
Wysyp upośledzonych geografów widzę Śląsk jako region ciągnie się od środkowej części Woj. śląskiego aż za Wrocław a jego historyczną stolicą jest Opole. Dodatkowo jeszcze w latach 90 w sporym Zagłębiu Wałbrzyskim wydobywano węgiel więc możliwe, że ktoś zachował kilof na pamiątkę
Cytat:
Ja pierdole KWB węgiel BRUNATNY kurwa, który idzie tylko do elektrowni. Spróbuj zasilać kocioł węglowy w domu weglem brunatnym to daleko kurwa zajedziesz...
No i co to ma do rzeczy? Pyta o czynną kopalnię węgla na Dolnym Śląsku, to odpowiadam Napisał gdzieś o kamiennym czy brunatnym, antracycie albo diamentach? Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo daleko kurwa nie zajedziesz.
A DW to powiat grodzki Wrocław i chuja ma wspólnego z wydobyciem węgla. Wałbrzych to DB.
yoyoyo napisał/a:
A DW to powiat grodzki Wrocław i chuja ma wspólnego z wydobyciem węgla. Wałbrzych to DB.
A DTR to Detroit więc jaki z tego morał?
lllll napisał/a:
Hahaha, gorole nawet nie potrafią rozróżnić Górnego Śląska od Dolnego Śląska Geograficzne i życiowe cioty.
A ty nie potrafisz pisać po polsku poprawnie hahahaha
Banda debili. Jeden pieprzy o kopalniach wyngla w LGOM, drugi wstawia gifa z babką z rogatek Górnego Śląska. Śląsk zaczyna się od Zielonej Góry, kurwa. Województwo Śląskie to pierdoła, wymysł komuny i tyle.
Co wy tak z tym węglem i kopalniami? Bo co? Kilof wbity? W moich okolicach prawie w każdym domu jest kilof, łopata i młot, a kopalni nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów