A ja bym go tam własnie zostawił ale z odpowiednią inskrypcją na cokole...
( sory za kulejący film.. był w tak dziwnym formacje jak narodowa mentalność polaka - zrobiłem co mogłem)
A już najlepszym przykładem był ten kandydat od Trumpa na jakiegoś tam gościa do sądu najwyższego, jak mimo to wygrał to laska się przyznała, że nigdy go nie spotkała.
Teraz tacy mądrzy, ale przez 30 lat mogli dochodzić swoich praw jak facet żył a teraz nagle pamięć im wróciła, tak samo jak hamerykańskim celebrytokom.
Nie wiem czy ten klecha ich macał czy ruchał, ale w ostatnim czasie ten sposób dyskredytowania kogoś stał się strasznie modny.
A już najlepszym przykładem był ten kandydat od Trumpa na jakiegoś tam gościa do sądu najwyższego, jak mimo to wygrał to laska się przyznała, że nigdy go nie spotkała.
W jakich ty realiach żyjesz, dochodzić swoich praw? W Polsce może za jakiś czas będzie można ich sądzić i odpowiednio karać. Teraz to wygląda tak, zabierają dla duchownego prawko bo jechał najebany w trzy dupy, trzeźwieje na drugi dzień dzwoni do najwyższego zwierzchnika kościoła w Polsce i w ten sam dzień przynosi prawko policjant w zębach i jeszcze przeprasza za ten incydent (z życia znam taką akcję i wiele innych). Często nawet sprawę trudno założyć bo sędzia i prokuratura nie widzi podstaw a jak już nawet do sprawy dojdzie to sędzia już będzie wybrany i opłacony i znający jej wynik już przed sprawą.
Pizdy z nich i tyle. Czemu nie poszli z tym do odpowiednich organów dopóki żył? Czemu nic z tym wcześniej nie zrobili? Zero faktów, zero dowodów. Zera z nich i tyle.