Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tacy ludzie z automatu powinni isc na 10 lat do wiezienia jak sa dowody, bo to juz choroba psychiczna.
Ktos potrafi racjonalnie odpowiedziec jaki jest fun z bicia nieprzytomnego? a tym bardziej kopania go po glowie?
tacy ludzie z automatu powinni isc na 10 lat do wiezienia jak sa dowody, bo to juz choroba psychiczna.
jaki fun? bo wtedy dostajesz +2 do expa i wiesz, ze przeciwnik Ci nie odda. Tak mniejwiecej jak internetowi napinacze (w duzej czesci na sadolu) wiedza, ze nie dostana po ryju wiec zgrywaja twardzieli
Ale to co się teraz odjebuje to porażka. Wiadomo: wszystko ma być większe, szybsze niż kiedyś - europejski postęp prosto
z Amsterdamu.
Nie chcę tańczyć na tej planecie już więcej
Pojebany ten taniec. Kiedyś najbardziej pojebanym tańcem było pogo.
Ale to co się teraz odjebuje to porażka. Wiadomo: wszystko ma być większe, szybsze niż kiedyś - europejski postęp prosto
z Amsterdamu.
Nie chcę tańczyć na tej planecie już więcej
To zrób coś dla Sadistic i skocz z mostu. Nagraj to wszystko kamera przytwierdzoną do Twej głowy.
Będziesz na głównej!
To zrób coś dla Sadistic i skocz z mostu. Nagraj to wszystko kamera przytwierdzoną do Twej głowy.
Będziesz na głównej!
Taaa napewno w chooy bdz widać... główna 100%%
Ktos potrafi racjonalnie odpowiedziec jaki jest fun z bicia nieprzytomnego? a tym bardziej kopania go po glowie?
Nie jestem jakimś tam ekspertem ale generalnie to wchodzi w to kilka aspektów, ale głównie to doświadczenie, jeżeli ktoś się zazwyczaj nie bije a dochodzi do takiej sytuacji to zapala mu się taka czerwona lampka ( można to zauważyć u murzynów ) lampka która sygnalizuje niebezpieczeństwo, nagły niepokój, walkę o przetrwanie i w takich momentach nie myśli się racjonalnie tylko się działa, a tak na prawdę do wyssałem to z palca i w sumie chuj wie, do utylizacji takich delikwentów
najlepszy typ co wyszedł po prawej. Zaczął napierdalać kolesia nie wiedząc że jest 3v10
dirty dancing sie jebany naoglądał
najlepszy typ co wyszedł po prawej. Zaczął napierdalać kolesia nie wiedząc że jest 3v10
Bo najważniejszy jest honor drogi kolego i kompletnie rozumiem zachowanie tego delikwenta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów