Zaczyna się spokojnie, ale rozkręciło się i to ostro...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zaczyna się spokojnie, ale rozkręciło się i to ostro...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Scartabelli napisał/a:
A tak w ogóle to Ty skąd jesteś? Bo chyba nie tutejszy
Spytaj się swoje starej , ona lepiej wie skąd pochodzą jej kochankowie.
Putikonto napisał/a:
O chuj. Takiego twistu dawno tu nie było. Aż mnie bzdryngnęło
On go kosą tak napierdala czy mi się wydaje?
xMalinowy napisał/a:
On go kosą tak napierdala czy mi się wydaje?
Mi to wygląda na nóż, ale to moje zdanie.
Tylko tacy prawilni sebastani nie mają ze sobą noży, co nie? Tylko taka osoba mogła napisać lamusy
Grubas jest idiotą, widzi gościa z nożem i drugiego, zamiast uciekać to się idzie bić 2v1, jeszcze gorzej uzbrojony..
Jak świnka w rzeźni wydał piękny dźwięk bezmózgi knur jebany
Kolegów też ma fajnych, którzy zamiast go stopować aby nie szedł, to siedzą obsrani na dupach leszcze jebane.
Kolegów też ma fajnych, którzy zamiast go stopować aby nie szedł, to siedzą obsrani na dupach leszcze jebane.
Polecam obejrzeć dalszą część filmu pod tytułem zemsta
link: sadistic.pl/bar-atmosfera-w-nowosybirsku-vt497934.htm
Istnieje duże prawdopodobieństwo, iż to ten sam brodaty pojawiający się w 22 sekundzie.
link: sadistic.pl/bar-atmosfera-w-nowosybirsku-vt497934.htm
Istnieje duże prawdopodobieństwo, iż to ten sam brodaty pojawiający się w 22 sekundzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów