📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
macko3339 napisał/a:
Mieszkam na Islandii 5 lat i imperzy tutaj to gowno ani jednego klubu same bary z parkietem jedynie dupy fajne no i maja 1 dzien w roku impreze na zakonczenie wakacji gdzie wszyscy cpaja pija i napierdzielają sie na downtown po za tym nie ma to jak imprezy w PL
HAHA jasne, pewnie zbyt chujowo jesteś ubrany, dlatego nie wpuszczaja cię do klubów.
Ale tak całkiem poważnie to ja nie wiem gdzie i kiedy chodzisz , ale sprawdź kluby NASA, Austur, no i czasem w Harpa są niezłe biby,jak na przykład GusGus na żywo, zajdź zmienisz zdanie. Poza tym nigdzie chyba nie ma tylu chętnych dziewcząt co tu , a to chyba argument nie do przebicia.
okrzej napisał/a:
Może ktoś wie, gdzie można znaleźć jakieś ogłoszenie o pracę w Islandii?
TU, proszę bardzo
hace napisał/a:
całkiem fajnie. nie ma tam ciapatych ?
Aha i zapomniałem nie ma ciapatych:)
mjiceland@ Nasa bylem nic specjalnego w Austur nie bylem wiek nie puszcza lecz po za tym bylem w roznych klubach nazw nie pamietam ale amsterdam, hresso lipa, a jedyny okay klub w ktorym bylem to players ale juz nie istnieje wiec, jeszcze jest manhatan ale to w kef wiec sie nie liczy a i tak sie przejadl. Co do islandek to masz racje
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów