📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
02:15
ta. na tym księżycu też mają techno i ćpanie, a myślałem że tylko dzikie konie i Björk
cursecrow napisał/a:
ta. na tym księżycu też mają techno i ćpanie, a myślałem że tylko dzikie konie i Björk
dużo techno, dużo ćpania, dużo koni i tylko jedna Björk, no i jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy się znajdzie.
Zajebisty kawałek! piwo up ;]
no tak, GusGus a ja się zastanawiałem skąd to znam
cała ich dyskografia jest zajebista
z ostatniego krążka polecam posłuchać deep inside na dobrym sprzęcie
— Albert Einstein
cała ich dyskografia jest zajebista
z ostatniego krążka polecam posłuchać deep inside na dobrym sprzęcie
JA TAM CHCE !!!
JA TAM CHCE !!!
Sobie pomyślcie tylko jaki kolor ma ta woda po imprezie w basenie... z pewnością nie chciałbym się taką zachłysnąć!
Bardzo fajna społeczność, chociaż w coraz większym stopniu składa sie z obcokrajowców. Jako ciekawostkę można dodać, że niedawno podczas szalejącego "kryzysu" po prostu kazali wypierdalać swoim politykom z kraju, anulowali sobie długi (w pewnym stopniu), ograniczyli możliwości banków i zadłużania kraju, wybrali nowych przedstawicieli i spokojnie sobie żyja dalej. Oczywiście żadna telewizja o tym nie mówiła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów