📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za jebane cioty, zamiast oddać to kurwa się lapią na nich i nic. Być może by dostali wpierdol ale przynajmniej mieliby honor.
bali się że kose wyciągnie
I jak to zwykle zamiast dokurwić werbalnie pierdolonym drechom to się spuszczacie na tych nie potrafiących się bronić cipach...
Twardziele pewnie byście się do dresiarstwa przyłączyli by ciotkom dojebać...
wpierdol od drela nie ma nic wspólnego z honorem
Twardziele pewnie byście się do dresiarstwa przyłączyli by ciotkom dojebać...
BoryzSadek napisał/a:
Co za jebane cioty, zamiast oddać to kurwa się lapią na nich i nic. Być może by dostali wpierdol ale przynajmniej mieliby honor.
wpierdol od drela nie ma nic wspólnego z honorem
moze dzieki tej akcji chlopaki poznali zycie, wezma sie za siebie i gdy sytuacja sie powtorzy bedzie inaczej. nie ma co ich bluzgac
Po całym zajściu kierowca autobusu wstał i zaczął bić brawo ??
kicek18 napisał/a:
Johnny Cage a nie Liu Kang matołku ; )
Johny Cage :
Liu Kang:
I kto jest teraz matołkiem
BoryzSadek napisał/a:
Nie mieli honoru ? Raczej byli po prostu mądrzy ... Rzucić się na pijanego dresa, który nie był sam i dostać wpierdol ... Genialne ... Nawet jakby dali radę to pewnie dresio by zadzwonił po kumpli i "honorowo" znów im najebał ...
Po dostaniu wpierdolu:
-Ja bym mu najebał,ale chciałem to rozwiązać pokojowo
-Ciota tylko kopać umie,gdybym podszedł to musiał by zbierac zęby....
-Ja bym mu najebał,ale chciałem to rozwiązać pokojowo
-Ciota tylko kopać umie,gdybym podszedł to musiał by zbierac zęby....
Czcibor napisał/a:
Nie mieli honoru ? Raczej byli po prostu mądrzy ... Rzucić się na pijanego dresa, który nie był sam i dostać wpierdol ... Genialne ... Nawet jakby dali radę to pewnie dresio by zadzwonił po kumpli i "honorowo" znów im najebał ...
Jesteś życiową ofermą, tyle w tym temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów