18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Noga po enduro
sznnek • 2021-11-09, 20:32
Mały wypadek podczas stromego kamienistego podjazdu ciężkim enduro (Yamaha Tenere 700)

Wynik złamana kość piszczelowa i strzałkowa.

Materiał własny

Zgłoś
korczu_seba 2021-11-10, 6:30
Daje rade w terenie ta Yamaha?
Zgłoś
pawcio9014 2021-11-10, 8:10 1
korczu_seba napisał/a:

Yamaha Tenere 700

Jak widać na zdjęciach - nie do końca
Zgłoś
sznnek 2021-11-10, 9:30
korczu_seba napisał/a:

Daje rade w terenie ta Yamaha?

Daje radę
3 sezon już na niej jeżdżę
Czołg w terenie, w odpowiednich rękach i po zmianie opon z rally STR wszędzie wjedzie
Zgłoś
romansja 2021-11-10, 9:42
Pół roku w gipsie takie same złamanie tyle że otwarte i na harleyu
Zgłoś
Polacco Sivusco 2021-11-10, 10:12 1
Uważaj! Zaczęli juz zmieniać naklejki z "R" na "Transport organów"

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
eMCeONe 2021-11-10, 18:21 1
Dobre buty, takie nie za bardzo na enduro
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-11-10, 19:04 1
Ale jak się dzwoni na pogotowie i mówi, że "wypadek, tu na enduro" to serio przyjeżdżają? A klauzula sumienia?
Zgłoś
Pdst420 2021-11-10, 19:17
Selfi było zrobić chociaż na harda byś trafił

Zgłoś
bonus666 2021-11-10, 19:45
Ja Cież nie pierdole jezdzisz tenere w takich butach ???? Jeszcze enduro xD hahahahahah
Zgłoś
0675 2021-11-10, 20:27
Szkoda ze nie kark
Zgłoś
mag44 2021-11-10, 20:36
Kurwa, tenere 700 zajebista maszyna, kiedyś byłem zakochany w 660.
Zgłoś
chico35 2021-11-11, 21:10
grunt to odpowiedni strój a przede wszystkim buty których u Ciebie brak jak widzę stąd jebnięty piszczel, z 3 kumpli miało w pierwszym miesiacu użytkownika raptora 700 tki
Zgłoś
mentosnsc 2021-11-12, 5:56
Pierdolenie, to jakiś nachodźca w karetce z demobilu
Zgłoś
wciazszukam 2021-11-12, 23:35
Wkurwiają mnie ci na enduro co weekend. Śpisz sobie, odpoczywasz po południu, a ci kurwa pierdzą jakby tłumiki poupierdalali gdzieś po drodze. Oni chyba ze stoperami w uszach jeżdżą, bo taki huk przez godzinę to może uszkodzić słuch. Zwierzynę to straszy w lesie, ora polne drogi chuj wie po co, małe dzieci budzi po wioskach.

Ja się nie dziwię, że ludzie rozciągają im stalowe linki między drzewami. Jak moja córka była malutka, to każda chwila kiedy spokojnie spała była błogosławieństwem. Jakby mi taki skurwiel ją obudził swoim zjebanym pierdzeniem to bym chuja osraną szczotką do kibla zadławił na śmierć.

Kupcie sobie kurwa jakieś cywilizowane cichutkie turystyki i zwiedzajcie świat, a nie kurwa w kółko ta sama trasa tydzień w tydzień i pierdzenie 120dB, które imponuje chyba tylko jakimś wioskowym głupkom.

Krok w tył daje szerszą perspektywę
Zgłoś
cormax19000 2021-11-16, 19:22
Stockshark napisał/a:

To całe enduro to najgorsze z motopizd. Jezdzi wyje i tylko wkurwia a jak przyjebie to nawet materiału na harda nie ma. Takie upośledzone motopizdy

Zoba zoba jakaś ciota strzeliła brame !!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów