Następnym razem wrzucę stan swojego kutasa po całonocnym ruchaniu, jednakowo czerwony i obrzęknięty... Albo kozę ze złamanego nosa, bo niestety, ale długo się goi
Jak chcesz oglądać czyjeś kutasy po ruchaniu to poproś albo daj się komuś zapiąć a potem pooglądaj. Łatwiej niż się tak czaić.
Jak chcesz oglądać czyjeś kutasy po ruchaniu to poproś albo daj się komuś zapiąć a potem pooglądaj. Łatwiej niż się tak czaić.
Chyba ci się translator zjebał - nie oglądać, a pokazywać
Chyba ci się translator zjebał - nie oglądać, a pokazywać
Tam masz wszystko dokładnie napisane. Ty chcesz oglądać. Krypto-geje-ekshibicjoniści tak mając natury nie oszukasz. Jesteś homo sapiens?
Następnym razem wrzucę stan swojego kutasa po całonocnym ruchaniu, jednakowo czerwony i obrzęknięty... Albo kozę ze złamanego nosa, bo niestety, ale długo się goi
A kiedy ty masz to całonocne ruchanie z kolesiami z dzielni tylko materaca osranego nie wrzucaj po całonocnych fantazjach o ruchaniu twojego dupska amen
Tam masz wszystko dokładnie napisane. Ty chcesz oglądać. Krypto-geje-ekshibicjoniści tak mając natury nie oszukasz. Jesteś homo sapiens?
Jestem tylko homo still-erectus
stawiałem belkę IPE300 12m długą co leżałą bokiem, tylko zamiast "od siebie" to obracałem 'do siebie" i poleciała mi na nogę - na szczęście leżała na podkładach i było miejsce do ziemi.
A kto płacze?
Ja się tylko chwałę
Poza siniakami nic mi nie jest.
Mogę chodzić, nie boli i pracuję dalej
był i buty i skarpety i spodnie odpowiednie
znam skuteczniejsze metody
to jedna z tych belek
Czyli jesteś ofiarą losu.
o kurwa, kolejny as! 6 ton? chyba 0,6 tony baranie!
Ludzie to raptem 0,06 ha.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów